29 / 03 / 2024

fenerbahçe hazine arazisi kaçak yapılaşma

fenerbahçe hazine arazisi kaçak yapılaşma

Sayıştay denetçileri 2014 yılında Kalamış hakkında maliyeye şok rapor hazırlayarak, Hazineye ait Fenerbahçe'nin kullandığı 71 bin metrekare yeşil alanın işgal edildiği ve arazi üzerinde kaçak yapılaşmaya göz yumulduğunu tespit etmişti.

Kenan Evren Lisesi, Fenerbahçe'nin oluyor!

Fenerbahçe, uzun süredir kulübe kazandırmaya çalışılan Kenan Evren Lisesi'nin arazisi konusunda mutlu sona yakın. Maliye yetkilileri devir için yeşil ışık yaktı.

Fenerbahçe Fatih Üniversitesi'nin arazisine mi talip?

Fenerbahçe Yönetici Murat Özaydınlı, ''Kapatılan üniversitelerden birinin arazisi ve binaları ile Fenerbahçe Üniversitesine devredin, fetö'süz çağdaş eğitim garanti.''dedi.

Hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Hazine arazisi kiralamak isteyenlerin bir dilekçe ile Defterdarlığa/ Malmüdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre, talep sahibi tarafından belirlenen taşınmazın kiralanmasının istenilmesi halinde, dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden kötü haber!

Fenerbahçe Kulübü, Kenan Evren Lisesi'nin arazisi ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı. Araziyi teslim alabilmek için bugüne dek 60 milyon lira harcayıp 3 okul, 1 spor salonu yaptıran yönetim öfkeli.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye trilyonluk tapu!

Nurettin Sözen, Fenerbahçe ile Galatasaray kulüplerinin Fenerbahçe Burnu'ndaki tesislerinin bulunduğu arsanın tapularını bu iki kulübe armağan edeceğini açıklamış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1989 yılında Galatasaray ve Fenerbahçe'ye trilyonluk tapu!

1989 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen, Fenerbahçe ile Galatasaray kulüplerinin Fenerbahçe Burnu'ndaki tesislerinin bulunduğu, 1 trilyon değerindeki arsanın tapularını iki kulübe armağan edeceğini açıklamış.

Kadıköy Belediye Başkanı'ndan Fenerbahçe Kulübü'ne 119 dönümlük arazi!

Kadıköy Belediye Başkanı Osman Hızlan, Selamiçeşme'deki 200 milyar lira değerindeki 119 dönümlük araziyi tesis yapılması şartıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'ne vermiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1989 yılında Kadıköy Belediye Başkanı Fenerbahçe Kulübü'ne 119 dönümlük arazi vermiş!

1989 yılında Kadıköy Belediye Başkanı Osman Hızlan, Selamiçeşme'deki 200 milyar lira değerindeki 119 dönümlük araziyi tesis yapılması şartıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'ne vermiş. Arazi içindeki köşk ise müze olarak kullanılacakmış.

1988 yılında Fenerbahçe'de 950 milyon liraya satılık köşk!

Reşat Altın'ın 155 bin 150 liraya satıldığı 1988 yılında, Fenerbahçe'de bulunan 3 katlı, 465 metrekare kullanım alanı olan bir köşk 6 bin 130 adet altın parasına, 950 milyon liraya satılacakmış.

Fenerbahçe Üniversitesi nereye yapılacak?

Fenerbahçe Asbaşkanı Turan Şahin, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Fenerbahçe Üniversitesi için Silivri Selimpaşa'da yer tahsisini görüştü. Fenerbahçe heyeti daha önce de gelmiş, "Başlangıç için mükemmel bir yer" değerlendirmesini yapmıştı.

Silivri Belediyesi'nden Fenerbahçe Üniversitesi için arsa sözü!

Silivri Belediyesi' nden yapılan açıklamaya göre, Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen geceye katılan Işıklar, kurulacak Fenerbahçe Üniversitesi için de yer vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Fenerbahçe Üniversitesi ve spor kompleksi Maltepe'de yapılacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ziyaret eden Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Asbaşkan Turhan Şahin ve Selim Kosif, Maltepe’de Fenerbahçe tarafından yapılacak spor kompleksinin müjdesini verdi. Başkan Kılıç'a, Fenerbahçe üyelik kartı da hediye edildi.

fenerbahçe hazine arazisi kaçak yapılaşma Haberi

fenerbahçe hazine arazisi kaçak yapılaşma


Fenerbahçe Kulübü 03.08.2015 tarihinde Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın isim haklarını 10 yıl için 90 milyon dolar karşılığında Yıldız Holding A.Ş'ye vermiş ve dünya markası Ülker, stada adını yazdırmıştı. Taraflar arasında bu tarihte yapılan protokol Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirilmişti. Yapılan açıklamada, "Yıllık 9 milyon dolar karşılığında 2015-2016 sezonundan başlamak üzere 2024-2025 sezonuna kadar toplam 90 milyon dolarlık sözleşme imzalanmıştır" denildi.


Taraflar arasında yapılan bu sözleşmenin detayları hakkında Sayıştay'ın inceleme başlattığı ortaya çıktı. Yapılan incelemelerin ardından, Sayıştay Dairesi Başkanlığı'nın edinilen bilgiye göre yıl dolmadan Aralık ayında (2015) sözleşmenin evraklarını Ülker'den istedi.


Sayıştay denetçileri 2014 yılında ise Kalamış hakkında maliyeye şok rapor hazırlayarak, Hazineye ait Fenerbahçe'nin kullandığı 71 bin metrekare yeşil alanın işgal edildiği ve arazi üzerinde kaçak yapılaşmaya göz yumulduğunu tespit etmiş, gereğinin...