27 / 04 / 2024

fenerbahçe konut projeleri

fenerbahçe konut projeleri

Teslimlerin 2013 yılının Mart ayında gerçekleşeceği Marina Palas projesinde yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin dolardan başlayıp, 3 milyon dolara kadar yükseliyor...

Marina Palas projesi geliyor! Mart 2013'te teslim!

Marina Palas projesi kapsamında konutların Mart 2013'te teslim edilmesi planlanıyor...

Marina Palas Mart 2013'te tamamlanıyor!

Marina Palas projesi kapsamında yer alan konutların büyüklükleri 205 metrekare ile 445 metrekare arasında tasarlandı...

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Kampanyalı konut projeleri Şubat 2018!

2017'yi 1.4 milyon konut satışı ile kapatan gayrimenkul sektörü 2018’e de hızlı girdi. İşte kampanyalı konut projeleri Şubat 2018...

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Yeni konut projeleri okullara yakın arsalarda inşa ediliyor!

Geçmiş yıllarda okullar yerleşim yerlerine yakın yerlere inşa edilirken, eğitim merkezlerindeki yerleşke anlayışının yaygınlaşması, okulları şehir merkezlerinin dışına taşıdı. Bu durumda yeni konut projeleri okullara yakın arsalara inşa edilmeye başlandı.

Fenerbahçe yeni projeleri için Düzce'deki araziyi satın aldı!

"Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında, "Fenerbahçe Evleri" ve sosyal tesisler inşa edilecek alanın satış işlemi gerçekleştirildi.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

Universal21 konut projeleri için 100 yeni personel alacak!

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.

Konut projeleri aidat değerleri yayınlandı!

Konut Projeleri Aidat Değerleri yayınlandı. REIDIN tarafından gerçekleştirilen "Konut Projeleri Aidat Değerleri" araştırması ile il, ilçe ve projeler bazında lokasyonların aidat ortalamaları analiz edilebilir şekilde yayınlandı.

Evrenpark Fenerbahçe satışta!

Moda, Erenköy, Caddebostan, Göztepe gibi lokasyonlarda önemli konut projelerine imza atan Aydoğan inşaat, yeni projesi Evrenpark Fenerbahçe'nin startını verdi. Metrekare fiyatı 6 bin dolardan başlıyor.

Evrenpark Fenerbahçe ödeme

Aydoğan İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Evrenpark Fenerbahçe ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Proje toplam 2 bin 750 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanıyor...

Uzunal Tau Yapı, Çiftehavuzlar, Erenköy ve Fenerbahçe'de 3 projeye başladı!

İnşaat sektöründe 40 yıllık deneyime sahip Uzunal Tau Yapı, bu yıl Anadolu Yakası'nın önde gelen semtlerinden Çiftehavuzlar, Erenköy ve Fenerbahçe'de üç lüks konut projesine başladı...

Bahçelievler'de 2014'te satışa çıkacak konut projeleri!

Bakırköy’e, Küçükçekmece’ye, Bağcılar’a ve Güngören’e komşu konumda olan Bahçelievler'de bu yıl içinde Özkanca Yapı ve Yazıcıoğlu İnşaat'ın projeleri satışa çıkacak... İşte Bahçelievler'de satışa çıkacak konut projeleri...

fenerbahçe konut projeleri Haberi

fenerbahçe konut projeleri

3 blok halinde yükselen Marina Palas Evleri'nde 3+1, 4+1, 4+2 dubleks daire tipleri yer alıyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.



Ergonomi & Selimoğlu İnşaat imzası ile inşa edilen Marina Palas Konutları, 24 daireden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 205 metrekare ile 445 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Teslimlerin Mart 2013 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Ergonomi & Selimoğlu İnşaat Marina Palas, İstanbul Anadolu yakasında, Fenerbahçe Marina'nın karşısında hayata geçiriliyor. 


Fenerbahçe Marina Palas'ın donatı alanları arasında; yoga, pilates ve yüzme havuzu, ; otopark, 15 metrekarelik depo ve fitness center yer alıyor. Proje Fenerbahçe Marina'ya 30 adım uzaklıkta yer alıyor.




Marina Palas Konutları projesinde 3+1 konutlar 1 milyon 400 bin dolardan, bahçe dubleksi konutlar  2 milyon 600 bin dolardan, çatı dubleksi...