26 / 04 / 2024

fer yapı i tower

fer yapı i tower

Fer Yapı'nın Şişli Bomonti'de yer alan projesi İ Tower'ı www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

İTower Şişli'nin inşaat çalışmaları ne durumda?

Fer Yapı- Sinpaş GYO tarafından Şişli'de yükselen İ Tower projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı...

Fer Yapı, Almanya'da 25 bin Euro'ya şirket kurdu!

Denge Yatırım'ın gayrimenkul proje geliştirilmesi alanında faaliyette bulunmak amacıyla yüzde 100 iştiraki olduğu Fer Yapı, Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.'ye ait olan Almanya'nın Hamburg şehrinde 25 bin Euro sermayeye sahip FER Delevopment GmbH şirketi kuruldu.

Fer Yapı 5 yılda da 4 milyar TL yatırım hedefliyor!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova geçmişe dönük yıllarda gerçekleştirdiği yatırımları artırmayı hedefliyor. Fer Yapı son 5 yıldaki 2 milyar TL'lik yatırımı iki katına çıkaracak.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

İstwest Fer Yapı iletişim!

İstwest Fer Yapı iletişim için 0212 552 09 09 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 120 ay vade imkanı sunan projede konut fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı kapsamında taksitler 2 bin 900 adet TL'den başlıyor.

Fer Yapı'dan yeni evlilere uygun ödeme imkanları!

Fer Yapı'nın Kartal’da hayata geçirdiği projesi Mai Residence’dan gayrimenkul almak isteyen gençler, yeni evliler, evlenmek üzere olanlar, kısacası ilk konut yatırımını yapacaklar hiç peşinat ödemeden ev sahibi olabilecek.

Fer Yapı Mai Residence'da teslimler Eylül'de!

Fer Yapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da 'Ramazan' kampanyası başlattı. Buna göre yüzde 25'lik peşinat Temmuz 2016'da ödenebiliyor, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödemek mümkün.

Fer Yapı Mai Residence'da peşinatı erteledi!

Fer Yapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da 'Ramazan' kampanyası başlattı. Buna göre yüzde 25'lik peşinat Temmuz 2016'da ödenirken, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödenebiliyor.

Fer Yapı Mai Residence ikinci blok teslimleri Eylül'de!

Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesi Fer Yapı imzasıyla yükseliyor. 1+1 dairelerin 345 bin TL'den başlangıç gösterdiği projenin ikinci etap teslimlerinin Eylül 2015'te yapılması bekleniyor.

Fer Yapı İstwest Rezidans satılık!

İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen proje 988 adet daireden meydana geliyor. Fer Yapı İstwest Rezidans satılık daire tipleri 1+0 'dan 4+1' e kadar değişiklik göstererek tasarlandı.

İstwest Fer Yapı satılık daire!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. İstwest Fer Yapı satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatsız ara ödemesiz 345 bin TL'ye!

Fer Yapı imzası taşıyan Mai Residence projesinde daire tipleri 1+1 ile 3+1 arasında değişiklik gösteriyor. Mai Residence'ta ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

fer yapı i tower Haberi

fer yapı i tower


Fer Yapı İ Tower projesi havadan  videosu için...