26 / 04 / 2024

Fera life avm ne zaman açılacak

Fera life avm ne zaman açılacak

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.

Neva Life Dodurga fiyat!

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Nevalife Ankara projesi 182 konut ve 32 adet AVM dükkanından oluşuyor. İşte Neva Life Dodurga fiyat listesi..

Zonguldak Westa Life AVM açıldı!

Kiler ve Canerler Grup tarafından Zonguldak'ta 45 milyon dolara inşa edilen Westa Life AVM açıldı. AVM'nin 18 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor.

Fera Life Kartal ve Fera Business Ümraniye’de son durum!

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal’daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

Fera Life Kartal yıl sonunda teslim edilecek!

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal'daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

Fera Life Kartal açık AVM açılışı Aralık'ta!

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Fera Life Kartal Projesi'nin yüzde 70'i satıldı!

Aralık ayında hayata geçmesi planlanan Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Fera Life'da dükkanlar Aralık'ta açılacak!

Fera Grup tarafından hayata geçirilen Fera Life Kartal projesinde yer alan 7 bin metrekarelik ticari bölümün Aralık ayında açılması planlanıyor.

Onur Park Life projesinin AVM'si ne zaman açılacak?

Onur Park Life İstanbul projesi 718 konuttan oluşuyor. Projede Alışveriş Merkezi de yer alıyor. Akbatı AVM'nin hemen yanı başında yükselen AVM'nin açılışı 4 yıl sonra yapılacak.

KorkmazKaya Life Pendik satış ofisi!

KorkmazKaya Life Pendik satış ofisi iletişim numarası 0216 506 18 61 olarak belirtiliyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Fera Life Kartal'da fiyatlar metrekare birimi 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Fera Grup imzasıyla inşa edilen proje toplam 94 adet daire ve 32 adet ticari birimden oluşuyor. Fera Life Kartal'da fiyatlar metrekare birimi 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Fera Life Kartal yatırımcısına yüzde 35 kazandırdı!

Gayrimenkul sektörünün en yeni markalarından olan Fera Grup’un ilk gayrimenkul projesi Kartal’da yükseliyor. 2016 sonunda teslimi planlanan Fera Life Kartal projesi 6 ayda yatırımcısına yüzde 35 kazandırdı

Folkart Towers Life AVM, Eylül'de hizmet vermeye başlayacak!

İzmir'de yer alan Folkart Towers giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar, eylül ayı başından itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Fera life avm ne zaman açılacak Haberi

Fera life avm ne zaman açılacak

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor. 7 bin metrekarelik ticari bölümün Aralık ayında hayata geçmesi planlanıyor.



94 konut ve 32 adet ticari birimden oluşan ve 25 bin metrekare inşaat alanına sahip projede inşaat Temmuz 2015’de başladı. Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek olan Fera Life Kartal projesinde konutların yüzde 70’i de sahiplerini buldu. Satışı devam eden konutların metrekare fiyatları 4 bin 500 TL ile 5 bin 500 TL aralığında değişiyor. 



Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, ticari birimlere olan yoğun ilgiden dolayı AVM kısmının erken teslim edileceğini söyledi.



Vatan




Bu haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Fera Grup'un Kartal Uğur Mumcu'da inşa ettiği Fera...