18 / 04 / 2024

Fera Life Kartal projesi

Fera Life Kartal projesi

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal'daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

Fera Life Kartal Projesi'nin yüzde 70'i satıldı!

Aralık ayında hayata geçmesi planlanan Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Fera Life Kartal'da fiyatlar metrekare birimi 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Fera Grup imzasıyla inşa edilen proje toplam 94 adet daire ve 32 adet ticari birimden oluşuyor. Fera Life Kartal'da fiyatlar metrekare birimi 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Life Wood Müteahhitlik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Life Wood Müteahhitlik Ve Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömür Kartal Çetiner tarafından kuruldu.

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal’da  20 bin TL sermaye bedeli  ile Özgün Akgün tarafından kuruldu.

Diamond Life'ta 593 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Türev Yıldız Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Diamond Life Kartal projesi 18 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede fiyatlar 593 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Be Life Kartal Konutları fiyat listesi!

Be Life Kartal projesinde daire teslimlerinin 2019 yılında yapılması planlanıyor. Be Life Kartal Konutları fiyat listesi 470 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Toplam 270 daireden meydana gelen Be Life Kartal projesi 2019 yılının Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Kartal Be Life satılık daire!

Toplam  270 daireden oluşan Kartal Be Life Evleri 2 adet 22 ve 23 katlı konut kulesinden meydana geliyor. Projede 1+1 dairelerin tükendi. İşte Kartal Be Life satılık daire fiyatları...

Be Life Kartal daire fiyatları!

Be Life Kartal daire fiyatları 2+1'lerde minimum 470 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Be Life Kartal nerede?

Be Life Kartal projesinde daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede 1+1 daire satışları tamamlandı. Peki Be Life Kartal nerede?

Be Life Kartal fiyat listesi!

Lansmana özel fırsatların sunulduğu Be Life Kartal projesinde şirket bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılabiliyor. Be Life Kartal fiyat listesine göre daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor..

Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Kartal 270 konut ve Çekmeköy'de 169 konuttan meydana gelen iki yeni projeye imza atıyor. Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy'de teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor...

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Kar Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kar Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Karayel ve Nazif Kartal ortaklığında 20 bin TL sermaye ile 11 Temmuz günü kuruldu.

Fera Life Kartal projesi Haberi

Fera Life Kartal projesi


Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal'daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı. 


"OLAĞANÜSTÜ DÖNEMDE OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR ELDE ETTİK" 

Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül, "Her iki projemizde metro hatlarına yakınlığı ile iyi bir satış grafiği yakaladı. Projelere başladığımız tarihten bu yana Türkiye'de darbe girişimi, seçimler ve hükümet değişikliği, Rusya ile savaş gerginliği, Suriye ile gerginlik, sınır ötesi askeri operasyon, uluslararası alanda Türk ekonomisine yönelik müdahaleler ve olağanüstü hal ilanı gibi akla gelemeyecek pek çok olumsuzluk yaşandı. Buna rağmen genç bir marka olarak ilk projelerimizde, daha inşaatı bitirmeden satışı tamamlayabildik"diye konuştu. 


Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş de İstanbul'da büyükşehir belediyesinin yatırımları sonucunda 2019 yılında 400...