28 / 03 / 2024

Fercan Yavuz kimdir

Fercan Yavuz kimdir

Odunpazarı Kent Konseyi tarafından Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde Eskişehir'de Deprem Tehlikesi Riski ve Depreme Hazırlık Paneli düzenlendi. Fercan Yavuz; "3 katlı ve üstündeki binalar risklidir diyebiliriz." dedi.

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Mavi'nin yönetim kurulunda yer alan Cüneyt Yavuz kimdir? Cüneyt Yavuz kaç yaşında? Cüneyt Yavuz evli mi? İşte ayrıntılar...

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Yavuz Erkut kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yavuz Erkut oldu. Peki Yavuz Erkut kimdir? Yavuz Erkut hangi işlerde görev aldı?

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Seddar Yavuz kimdir?

Eski Uşak Valisi Seddar Yavuz, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Muş Valiliğine atandı. Peki, Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Seddar Yavuz..

Eskişehir'de 3 kat üstündeki binalar riskli!

Odunpazarı Kent Konseyi tarafından Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde Eskişehir'de Deprem Tehlikesi Riski ve Depreme Hazırlık Paneli düzenlendi. Fercan Yavuz; "3 katlı ve üstündeki binalar risklidir diyebiliriz." dedi.

Nazım Yavuz kimdir?

M. Nazım Yavuz yeniden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Nazım Yavuz kimdir? Nazım Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazım Yavuz, ÇATIDER'de hangi işlere imza attı? İşte Nazım Yavuz..

Ayhan Yavuz kimdir?

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Fercan Başkan kimdir?

Kayseri Radisson Blu Hotel Genel Müdürü Fercan Başkan oldu. Peki, Fercan Başkan kimdir? Fercan Başkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fercan Başkan'ın biyografisi...

Yavuz Subaşı kimdir?

23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararı ile Bakanlık Müşavirliğine atandı. Peki, Yavuz Subaşı kimdir?Yavuz Subaşı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yavuz Subaşı..

Ömer Yavuz Gülen kimdir?

Mimar Ömer Yavuz Gülen kimdir? Ömer Yavuz Gülen, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ömer Yavuz Gülen, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşte Ömer Yavuz Gülen..

Arzu Özdal kimdir?

Ahmet Özdal ile birlikte İstanbul'un Üçüncü Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan şehir plancısı Arzu Özdal kimdir? Arzu Özdal biyografisi, özgeçmişinde hangi bilgiler bulunmaktadır?

Ahmet Özdal kimdir?

İstanbul'un Üçüncü Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan şehir plancısı Ahmet Özdal kimdir? Ahmet Özdal biyografisi, özgeçmişinde hangi bilgiler bulunmaktadır?

Fercan Yavuz kimdir Haberi

Fercan Yavuz kimdir

Odunpazarı Kent Konseyi tarafından Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde Eskişehir'de Deprem Tehlikesi Riski ve Depreme Hazırlık Paneli düzenlendi. 


Panele Odunpazarı Kent Konseyi Afet Çalışma Grubu Başkanı Olcay Yılmaz başkanlık etti. Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Osmangazi Üniversitesi Prof. Dr. Erhan Altunel, Ankara Başken Üniversitesi Öğretim Görevlisi Arzu Fırlarer, Fercan Yavuz, Şenay Cebercert ve İbrahim Berber konuşmacı olarak katıldı. 

Kent Konseyi Başkanı Hasan Atak'ın açılış konuşmasının ardından konuşmasına başlayan Prof. Dr. Erhan Altunel; "Eskişehir Kuzey Anadolu fay hattına yakın olduğu için deprem riski vardır. Eskişehir'in yakınlarında aktif fay diye tanımlayabileceğimiz bir fay hattı mevcuttur. Eskişehir'de bulunan fay zonun uzun aralıklarla büyük deprem üretme etkisi vardır. 


Fay zonun üzerinde yerleşim yerleri ve sanayi bölgesi bulunmaktadır. Üretilen veriler ve uyarılar bölgedeki yetkililer tarafından göz önünde tutulmalıdır. Fay hattı...