29 / 03 / 2024

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum evi

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum evi

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

Galataport, Katar Varlık Fonu'na mı satılıyor? Bloomberg: Ferit Şahenk görüşme yapıyor! 

Bloomberg, Katar Varlık Fonu Qatar Investment Authority tarafından Galataport'un satın alınabileceğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Ferit Faik Şahenk kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı CEO'su Ferit Faik Şahenk kimdir? Kaç yaşında? Ferit Faik Şahenk daha evvel hangi  vazifelerde bulunmuştur? Ferit Faik Şahenk'in eğitim hayatı nasıldı?

Galataport'un ilk kiracılarına büyük jest!

Ferit Şahenk ve Serdar Bilgili, ortak olarak açtıkları Galataport İstanbul’dan dükkan kiralayan ilk müşterilerinden 6 ay boyunca kira almayacak...

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

Ferit Şahenk, İstinyePark'taki hisselerini Katar'a satıyor!

Varlık satışını sürdüren Ferit Şahenk, İstinyePark’ta yüzde 42’lik hissesini dünyanın en büyük fonlarından olan Qatar Holding LLC'ye 1 milyar dolara satıyor.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

Ferit Şahenk Atina’daki marinayı satıyor!

Yatırımlarını devretmeye başlayan Doğuş Grubu, Atina Flisvos’taki payını ortağı Lamda Develompent SA’ya sattı...

Ferit Şahenk 3 yıl önce aldığı şirketi satıyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk 2016 yılında satın aldığı dünyanın en büyük süper yat bakım tesislerinde içinde bulunduğu Marina Barcelona 92'deki (MB 92) hisselerini devrediyor.

Galataport'ta açılış hazırlığı!

Karaköy'de Galataport İstanbul projesinin 2020 yılının ikinci çeyreğinde açılması planlanıyor. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk’in bu yatırımı grubun 'ustalık dönemi eseri’ olarak nitelendiriyor.

Ferit Şahenk: Galataport ustalık eserim!

Ferit Şahenk Galataportistanbul'un Doğuş Grubu ve kendisi için ustalık eseri olduğunu söylüyor. Şahenk, "Bugüne kadar grup olarak hep yaptık devrettik. Bu ise gelecek kuşaklar için kalıcı bir eser ve geleceğe açılan yeni penceremiz" diyor…

Doğuş Grubu Türkiye'ye 7.5 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk, son 10 yılda yaptıkları 9 milyar dolarlık yatırımın 7.5 milyarını Türkiye’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çinliler Galataport için masada!

Ferit Şahenk, Galataport için Çinli bir yatırımcı grubuyla masada. Çinli yatırımcılarla görüşmeler yaklaşık iki aydır devam ediyor.

Ferit Şahenk, Atami Otel'i etkinlik üssü yapacak!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Cennet Koyu'nda geçmişte Japonların sahibi olduğu Atami isimli oteli aldı ve restore ettirdi. Şahenk, burayı bir etkinlik üssü yapmayı planlıyormuş. Etkinlik derken yaz düğünlerinden söz ediyoruz…

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum evi Haberi

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum evi

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’da bulunan lüks evini sattı. Şahenk, işlerini yoluna koymak için iş hayatında küçülmeye giderken, özel hayatında aynı prensiple devam ediyor.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Mandarin Oriental’ın yapımında iki ev satın alan Şahenk, iki evi birleştirip devasa bir malikâneye sahip oldu. Özel olarak yapılan lüks evini ise ‘Borsa Kralı’ olarak bilinen Ahmet Okumuş satın almış.

ABD finans piyasasında ‘Genç Türk’ olarak bilinen, ‘Wall Street’in çılgın çocuğu’ Ahmet Okumuş, 2012 yılında da Feyyaz Tokar Yalısı’nı 25 milyon dolara satın alıp, eşi Melis Okumuş’a vermişti. Ahmet Okumuş’un, Ferit Şahenk’in ultra lüks yazlık evini 16 milyon Euro’ya satın aldığı iddia ediliyor.

İşe 100 dolarla başladı 

ABD’de fon yöneticiliği işi yapan Ahmet Okumuş, aralarında Türk milyarderlerin...