28 / 03 / 2024

Ferko Signature levent projesi

Ferko Signature levent projesi

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Ferko Signature Levent teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Peki Ferko Signature Levent teslimleri ne zaman?

Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları!

2 blok halinde yükselen Ferko Signature Levent projesi Ferko İnşaat imzası taşıyor. Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ferko Signature Levent projesi!

30 katlı ve 6 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen Ferko Signature Levent projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin 200 TL' den başlangıç gösteriyor...

Ferko Signature Levent projesi!

Ferko Signature Levent projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlayarak, 11 bin dolara kadar değişiyor. Ferko Signature projesi 30 ayda tamamlanacak...

Ferko Signature Levent adres bilgileri!

Ferko Signature Levent adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Ferko Signature Levent fiyat bilgisi kapsamında metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor.

Levent Ferko Signature ne zaman teslim?

Levent Ferko Signature ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Levent Ferko Signature projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar ile 11 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.

Ferko Signature projesi!

Ferko Signature projesi İstanbul Avrupa yakası Levent'te inşa ediliyor. Ferko Signature projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 7 bin 500 ila 11 bin dolar arasında farklılık gösteriyor...

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde hayata geçirdiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. Türkiye’yi online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti 9.500 metrekarelik ofis alanı kiraladı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Ferko Signature‘da 25'nci kat tamamlandı!

İstanbul’un merkezinde bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan Ferko Signature projesinde finale yaklaşıldı. Dünyaca ünlü mimar Norman Foster’ın imzasını taşıyan Ferko Signature‘da 25. kat tamamlandı.

Ferko Signature’da ofislerin yüzde 80’i satıldı!

İstanbul Levent’te bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan projede 15’nci kata gelindi. İstanbul’da iş dünyasının kalbinin attığı Levent’te yükselen Ferko Signature’da ofislerin yüzde 80’i satıldı.

Ferko Signature hızla yükseliyor!

Ferko tarafından Levent Büyükdere Caddesi’nde yapımına başlanan Ferko Signature hızla yükselmeye devam ediyor. Ferko, satışların yüzde 70’inin tamamlandığı Ferko Signature’ı yılsonunda tamamlamayı hedefliyor.

Ferko Signature projesi 2016'da teslim!

Ferko İnşaat'ın Levent'te inşa ettiği ve dünyaca ünlü mimar Norman Foster tarafından tasarlanan Ferko Signature projesinin yüzde 70'i satıldı. Metrekare fiyatlarının 8 bin dolardan başlıyor

Ferko'da satışların yüzde 70'i tamamlandı!

İstanbul Levent'te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan Ferko Signature'ın satışları tüm hızıyla sürüyor. Levent'te, lüksün kapılarını aralayacak projede satılabilir alanlarının yüzde 70'i tükendi.

Ferko Signature'da satışlar devam ediyor!

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Levent’te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan ve bölgenin prestij noktası haline gelecek Ferko Signature’ın satışları tüm hızıyla sürüyor.

Levent Ferko Signature teslim tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yükselen Ferko Signature projesinde teslimler ne zaman? İşte, Levent Ferko Signature teslim tarihi!

Ferko Signature levent projesi Haberi

Ferko Signature levent projesi

Ferko İnşaat tarafından, iş dünyasının modern gereksinimlerini karşılama hedefiyle Levent’te inşa edilen Ferko Signature projesi, mimari ve mühendislik açıdan da farklı yapısıyla dikkat çekiyor. Teknolojik ve çevre dostu sistemlerle donatılan Ferko Signature’da, Türkiye’nin en hızlı ve en yüksek asansörlerini üreten Otis Türkiye’nin asansörleri tercih edildi. Arka alanında rekreasyon ve yaşam alanlarının da planlandığı proje, Levent bölgesinde iş dünyasının modern, teknolojik ve çevre dostu gereksinimlerine akılcı çözümler sunuyor.


Toplam 25 asansör ünitesi ile güvenli ve hızlı ulaşım

Modern ofis ve apart dairelerden oluşan Ferko Signature projesi için Otis Türkiye’nin ürettiği asansörler, binadaki trafik akışını en hızlı şekilde sağlayacak. Kompleks bir yapı olan Ferko Signature projesinde toplam 25 asansör ünitesi ve bir monşarj asansörü (servis asansörü) bulunuyor. Otis’in yüksek hızlı asansörleri, CompassPlus ‘Akıllı...