29 / 03 / 2024

Ferko Signature projesi

Ferko Signature projesi

İstanbul Levent’te bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan projede 15’nci kata gelindi. İstanbul’da iş dünyasının kalbinin attığı Levent’te yükselen Ferko Signature’da ofislerin yüzde 80’i satıldı.

Levent Ferko Signature lokasyon bilgileri!

Blokların 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature lokasyon bilgileri kapsamında Taksim 'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature ulaşım!

2 blok şeklinde hayata geçirilen projede ofis fiyatları metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko İnşaat Ferko Signature ulaşım bilgileri kapsamında proje Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ferko Signature Levent teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Peki Ferko Signature Levent teslimleri ne zaman?

Ferko Signature Ofisleri fiyat!

Ofislerin 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği projede ofis fiyatları metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko Signature Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare birimi 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature lokasyon!

2 blok şeklinde inşa edilen projede ofis fiyatlarının metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko İnşaat Ferko Signature lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri!

Konum bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 2 blok şeklinde inşa edildi. Levent Ferko Signature Ofisleri İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa ediliyor.

Ferko Signature Ferko İnşaat iletişim!

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Ferko Signature Ferko İnşaat iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko Signature Ofisleri ne zaman teslim?

2 blok şeklinde inşa edilen proje konum bilgisi kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Ferko Signature Ofisleri ne zaman teslim?

Ferko Signature Levent iletişim bilgileri!

2 blok hainde yükselen Ferko Signature projesi Taksim'e 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre mesafede yer alıyor. Ferko Signature Levent iletişim bilgileri haberimizin içinde bulunuyor.

Levent Ferko Signature satış ofisi telefon!

Ferko İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 2 blok şeklinde inşa edildi. Levent Ferko Signature satış ofisi telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko İnşaat Ferko Signature satılık!

Blokların 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yer alıyor. Ferko İnşaat Ferko Signature satılık ofislerin teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri fiyat!

Satışlar devam eden proje lokasyon bilgisi kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Levent Ferko Signature Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare birimi 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Ferko Signature Ofisleri adres!

2 blok halinde inşa edilen projede teslimler teslimler 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Ferko Signature Ofisleri adres bilgisi kapsamında Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Levent Ferko Signature lokasyon!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa edilen proje 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde hayata geçirdiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. Türkiye’yi online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti 9.500 metrekarelik ofis alanı kiraladı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Ferko Line projesinde ofislerin yüzde 25’i satıldı!

Ferko’nun İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de hayata geçirdiği Ferko Line Projesi’nde ofislerin yüzde 25’i şimdiden satıldı.

Kağıthane Ferko Line 2018'de teslim!

25 yılı aşkın süredir yaşam alanları inşa eden Ferko, İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de Ferko Line projesi için düğmeye bastı.

Ferko İnşaat Ferko Line fiyat bilgisi!

Ferko Line projesi 192 ofis ve 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel'den meydana geliyor. Projede teslimlerin 2018 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor...

Ferko Line teslimleri!

Ferko Line projesi İstanbul Kağıthane'de Ferko İnşaat tarafından yükseliyor. Peki Ferko Line teslimleri ne zaman?

Ferko Line teslim tarihi!

12 katlı dört blok şeklinde yükselen Ferko Line Kağıthane projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Ferko Line teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Ferko Signature projesi Haberi

Ferko Signature projesi

Yurtiçi ve yurtdışında hayata geçirdiği nitelikli ve özel projelerle dikkat çeken Ferko’nun Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Ferko Signature’da 15. kata ulaşıldı. Henüz inşaatının yarısı tamamlanmasına rağmen yatırımcısından büyük ilgi gören 30 katlı projede ofislerin yüzde 80’i satıldı. Dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster’ın imzasını taşıyan, tasarımı ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına farklı bir yorum getirecek Ferko Signature’ın yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.


Yatırımcılardan büyük ilgi görüyor

Toplam 40 bin metrekare brüt satılabilir alan ve 30 kattan oluşan Sign-1’deki ofislerin satışında hızla ilerlenirken, 10 bin metrekare brüt alan üzerine kurulan 6 katlı Sign-2’deki ofislerin kiralanması ise proje tamamlandıktan sonra gerçekleşecek.


Ferko Signature’ın satılabilir alanların yüzde 80’inin sahiplerini bulduğunu belirten Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten; “Projemizde titizlikle...