26 / 04 / 2024

feronia evleri fiyatları

feronia evleri fiyatları

Libra Gayrimenkul projesi olarak yaşama geçirilen Feronia Evleri projesinde fiyatlar 370 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Feronia Evleri Sarıyer'de 4+1 tripleks villalar 590 bin dolar!

Fiyatların 370 bin dolardan başladığı Feronia Evleri İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy'de yükseliyor...

Libra Gayrimenkul Feronia Evleri'nde 570 dolara 4+1 dubleks!

Son 5 konutun satışına devam edilen Feronia Evleri projesinde konutların fiyatları 370 bin dolar ile 650 bin dolar arasında değişiyor...

Zekeriyaköy Feronia Konutları'nda 3+1 dubleks 460 bin dolar!

İstanbul Zekeriyaköy hayata geçirilen Feronia Evleri'nde fiyatlar 370 bin dolar ile 650 bin dolar arasında değişiyor. Son 5 konutun satışına devam edilen projede teslimler 31 Aralık 2012'de gerçekleşecek...

Feronia Evleri'nde Ekim'de hayat başlıyor! 3+1'ler 440 bin dolar!

Libra Gayrimenkul'ün İstanbul Sarıyer'deli lüks konut projesi Feronia Evleri'nde teslimler Ekim ayında yapılacak.

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Fikirtepe Concord İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projede 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. İşte Fikirtepe Concord İstanbul Evleri fiyatları...

Ispartakule Bizim Evler 6 Evleri fiyatları!

Yüzde 25 peşinatta kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen Bizim Evler 6 Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de yükseliyor. Peki Ispartakule Bizim Evler 6 Evleri fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Metropark Evleri fiyatları!

Toplam 1.270 tane daireden meydana gelen Metropark Konutları İstanbul Halkalı'da hayata geçiriliyor. Proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. İşte Teknik Yapı Metropark Evleri fiyatları...

YDA Park Avenue Evleri fiyatları!

Daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Park Avenue Konutları 1.885 tane daireden oluşuyor. Peki YDA Park Avenue Evleri fiyatları ne kadar?

İş GYO Manzara Adalar Evleri fiyatları!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Kartal Manzara Adalar Konutları 'nda yer alan daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Peki İş GYO Manzara Adalar Evleri fiyatları ne kadar?

Nuvo Dragos Evleri fiyatları!

Maltepe Nuvo Dragos Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları minimum 66 metrekare, maksimum ise 219 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Nuvo Dragos Evleri fiyatları ne kadar?

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Bursa Evleri projesi toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Panayır Evleri Bursa İl'i Osmangazi İlçe'sinde yükseliyor. Toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanına sahip olan projede toplam 5 blok yer alıyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bakırköy Semerkand Line Evleri fiyatları!

Bakırköy Semerkand Line projesinde teslimler 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede toplam 214 tane daire yer alıyor. İşte Bakırköy Semerkand Line Evleri fiyatları...

216 Butik Plus Evleri fiyatları!

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı 216 Butik Plus'ta satışlar devam ediyor. Peki 216 Butik Plus Evleri fiyatları ne kadar?

Tuzla Anadolum İdol Evleri fiyatları!

Anadolum İdol projesinin yüzde 70'i yeşil alan olarak tasarlandı. Projede yüzde 40 peşinat ödendiğinde kalan bedel için vade farksız taksit yapılıyor. İşte Tuzla Anadolum İdol Evleri fiyatları..

Anadolum İdol Evleri fiyatları!

Anadolum İnşaat imzası ile inşa edilen Anadolum İdol Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları 55 metrekare ve 85 metrekare olarak tasarlandı. İşte Anadolum İdol Evleri fiyatları...

Park Avenue Evleri fiyatları!

Kişiye özel ödeme planı oluşturulan YDA Park Avenue konut projesi 900 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Peki Park Avenue Evleri fiyatları ne kadar?

feronia evleri fiyatları Haberi

feronia evleri fiyatları

6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Feronia Evleri 27 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.




2+1 dubleks, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks, 4+1 tripleks villa ve 5+1 tripleks tiplerinden meydana gelen Feronia Evleri projesi İstanbul Avrupa yakası Sarıyer Zekeriyaköy'de yaşama geçirildi.


Sarıyer Feronia Konutları'nın imkanları arasında; masif parke, ıslak zeminlerin tamamında mermerler, dairelerin hepsinde ankastre fırın, mikrodalga fırın, davlumbaz fırın ve ocak, özel yapım banyo mobilyaları bulunuyor.


Konut sahibi olmak için banka kredisi kullanmanın mümkün olduğu Feronia Evleri Sarıyer'de 8 adet blok yer alıyor.


Feronia Evleri Zekeriyaköy'de; 2+1 çatı dublekslerin fiyatları 370 bin dolar, 3+1 bahçe dublekslerin fiyatları 460 bin dolar, 4+1 çatı dublekslerin fiyatları 570 bin dolar, 4+1 tripleks villaların fiyatları 590 bin  dolar, 5+1 tripleks villaların fiyatları 650...