25 / 04 / 2024

Ferruh Taşdemir Balkabağa

Ferruh Taşdemir Balkabağa

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! 4 şehirdeki 5 taşınmaz satışa çıkarıldı...

Özelleştirme İdaresi, Ankara, Aydın, Sakarya ve Yalova'da bulunan 5 taşınmazı satışa çıkardığını duyurdu.İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selami Taşdemir tarafından kuruldu.

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden hortladı! Bu mesajı alanın Whatsapp uygulaması çöküyor!

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden ortaya çıktı. Whatsapp kullananların uygulaması çöküyor. İşte detaylar!

Migros'ta tüm açık sucuklarda tek fiyat kampanyası başladı! İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Migros'ta tüm açık sucuklarda tek fiyat kampanyası başladı! Peki, Migros'ta sucuk fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Berkan Taşdemir ve Mustafa Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Bakan Karaismailoğlu: 2053'e kadar demir yolu ağımızı 28 bin kilometreye çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 2053'e kadar demir yolu ağını 28 bin kilometreye çıkaracaklarını söyledi. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atandı.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Adil Karaismailoğlu: Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi ve demir yolu hat uzunluğunun 17 bin 527 kilometreye ulaşacağını açıkladı.

SGK, 13 ildeki 34 taşınmazı satışa çıkarıyor!

Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'na ait olan 13 ilde bulunan 34 taşınmaz satışa çıkarılıyor. Satış bedeli toplam 271 milyon 916 bin TL olarak belirlendi.

Ferruh Taşdemir Balkabağa Haberi

Ferruh Taşdemir Balkabağa

Televizyoncu Ferruh Taşdemir’in sahibi Balkabağa isimli mekan, Ağaoğlu Maslak 1453’ün içinde kapılarını açtı.

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; önceki akşam  düzenlenen mekan açılışına İbrahim Tatlıses, Polat Yağcı, Şafak Sezer ve Metin Arolat gibi birçok ünlü isim katılım gösterdi.

Ferruh Taşdemir ve eşi Eftelya Taşdemir’in ev sahipliği yaptığı geceye dans gösterileri de renklendirdi. Konuklar, gece boyunca müzikle...