19 / 04 / 2024

fethiye göcek yüzer iskele

fethiye göcek yüzer iskele

Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi, Muğla Fethiye ilçesi Göcek Mahallesi kıyı şeridinde, "Yüzer İskele" amaçlı 1/5000 ölçekli ve ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

Göcek’i denizden ayıracak olan imar planını mahkeme iptal etti!

Muğla Fethiye ilçesinin turizm merkezlerinden biri olan Göcek sahil şeridine yapılacak marina mahkeme tarafından iptal edildi. Fakat bu iptal kararına rağmen inşaatın durmaması gibi marinaya da ruhsat verildi. 

Şehrin kaosundan kaçan Göksel, Göcek’e yerleşti!

Şehrin kaosundan kaçarak Göcek’e yerleşen Göksel, burada kendine huzurlu bir yaşam kurdu. Göksel, ''Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum” dedi.

Fethiye 1. Satış Memurluğu'ndan Göcek'te 9.6 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

Fethiye 1. Satış Memurluğu, Muğla ili, Fethiye ilçesi, Göcek Mahallesi, 15 ve 16 parselde yer alan tarlayı 9 milyon 563 bin 945‬ TL'ye satıyor...

ÖİB'den Fethiye Göcek'teki gayrimenkul satışına onay!

Muğla Fethiye Göcek'te yer alan taşınmazların satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Göcek Tüneli'ne ilişkin 4 soru mecliste!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Muğla'yı Fethiye ve Antalya'ya bağlayan Göcek Tüneli'nin geçiş ücretine ve ikinci tünelin ne zaman açılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı..

ÖİB'nin Fethiye Göcek ihalesi iptal edildi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 05.01.2017 tarihli ve 29939 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan İhale İlan Metninin 1. ve 2. sırada yer alan Muğla ili, Fethiye ilçesi, Göcek Mahallesinde bulunan taşınmazların özelleştirme ihalelerini iptal etti.

Göcek'te portakal bahçesine cami yapılmasına ret!

Muğla'nın Fethiye İlçesi, Göcek Mahallesi'nde portakal bahçesine yapılmak istenen caminin yeri için yapılan referandumda ‘hayır’ çıktı.

Muğla İkinci Tüp Göcek Tüneli Haziran'da açılacak!

Muğla'nın turizm cenneti Fethiye ile Dalaman'ı birbirine bağlayacak 964 metrelik İkinci Tüp Göcek Tüneli'nin son kontrollerin ardından en erken Haziran ayında hizmete açılacağı belirtildi.

Çin, denize yüzer nükleer santral inşa edecek!

Çin açık denizde "yüzer" nükleer santral inşa edebileceğini duyurdu. Deniz kaynaklarından azami derecede faydalanmak istediğini açıklayan Çin, "güvenli ve barışçıl" yollardan nükleer enerji kapasitesini artırmak istediğini belirtiyor.

Göcek Tüneli geçiş ücretine zam geldi!

Muğla'nın ilçeleri Fethiye ile Dalaman'ı birbirine bağlayan 950 metrelik Göcek Tüneli geçiş ücretlerine 50 kuruş ile 3 lira arasında zam yapıldı.

2. Göcek Tüneli'nin yapımı tamamlandı!

Göcek tünelinin yapımı bitti. Vatandaş artık adı 'Deli Dumrul Tüneli'ne çıkandan değil, devletin yaptığı tünelden Muğla yönüne ücretsiz geçecek.

fethiye göcek yüzer iskele Haberi

fethiye göcek yüzer iskele


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından 7 Temmuz 2015 tarihinde onaylanan, Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi, Muğla Fethiye ilçesi Göcek Mahallesi kıyı şeridinde, "Yüzer İskele" amaçlı 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı değişikliği dün askıya çıkarıldı. İmar planı 29 Eylül 2015 tarihinde askıdan inecek.