16 / 04 / 2024

Fethiye Kayaköy imar çalışmaları

Fethiye Kayaköy imar çalışmaları

Kayaköy'deki en önemli sorunun imar planı olduğunu söyleyen Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Kayaköy'de koruma amaçlı imar planı uygulamasına karar verildiğini söyledi.

Çekmeköy imar planlarına şerh konuldu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında Çekmeköy ilçesi 1/5000 ölçekli nazım imar planına konulan şerhi kaleme aldı.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir Örnekköy imar açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesinin yaptığı imar değişikliğine tepki gösteren vatandaşlarla Cumhuriyet Mahallesi'nde görüştü.

İzmir Örnekköy imar planları için pankartlı tepki!

Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap'ın temel atma töreninde bir grup, bölgedeki imar plan değişiklerine pankart açarak tepki gösterdi. 

Fethiye Kayaköy'de sit alanında kaçak inşaat yapılıyor iddiası!

Fethiye Kayaköy'de inşaat yasakları kalkar kalkmaz, burası SİT alanı ve özel koruma bölgesinde olmasına rağmen, kaçak inşaatlar yapılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'nın okur mektupları köşesinde bir okuyucu kaçak inşaatla ilgili bilgi verdi.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2021 başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesinde yer alan 22 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Denizli Kayaköy'e toplum konut projesinin teslim tarihi mecliste!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Kayaköy Mahallesi'nde yapılan toplu konutların sahiplerine teslim edilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fethiye'deki hayalet köyün tarihi kiliseleri restore edilecek!

Muğla Fethiye'de "hayalet köy" olarak bilinen Kayaköy'deki tarihi kiliseler, restore edilecek.

TOKİ Denizli Kayaköy Bozburun 2. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 2. Bölge projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi için başvurular başladı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Girne-Çatalköy imar planına destek!

Templos/Zeytinlik Koruma İnisiyatifi, Şehir Plancıları Odası’nın Cuma günkü açıklamasına destek verdi. İnisiyatif, Girne-Çatalköy imar planına aykırı bir gelişmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.

Muğla Kayaköy hassas alan ilan edildi!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Kayaköy Ören Yeri ile Gemiler Koyu,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi...

Fethiye Kayaköy imar çalışmaları Haberi

Fethiye Kayaköy imar çalışmaları

Fethiye Kayaköy koruma amaçlı imar planı uygulamasına karar verildi. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, "Kayaköy'de en önemli sorun imar planı" dedi. 


Kayaköy'de imar planı yapıldıktan sonra çalışmaların önünün açılacağını söleyeen Kaymakam Çalık, "Kayaköy'deki kiliselerle ilgili özel bir çalışmanın olduğunu ifade etti. 


Doğal ve tarihi zenginlikleri iç içe barındıran Fethiye Kayaköy bölgesi yılda 60 bin kişinin ziyaret ettiği ve ülkemizin turizm merkezleri arasında yer alıyor.


Muğla...