26 / 04 / 2024

Fethiyede yan yatmış binalar

Fethiyede yan yatmış binalar

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde biri diğerinin üzerine yan yatmış halde duran 3’er katlı 3 bina, görenleri hayrete düşürüyor

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Sarhoş binalara kazma vuruldu!

Muğla'da en fazla kentsel dönüşüm başvurusunun yapıldığı Fethiye'de yaklaşık 30 yıl önce yapılan yan yatmış vaziyetteki şehrin merkezinde bulunan halkın 'sarhoş binalar' olarak adlandırdığı yapılar bir bir yıkılmaya başlandı.

Fethiye'de kentsel dönüşüm başladı!

Muğla'da en fazla kentsel d dönüşüm başvurusunun yapıldığı Fethiye'de yaklaşık 30 yıl önce yapılan yan yatmış vaziyetteki şehrin merkezinde bulunan halkın " sarhoş binalar" olarak adlandırdığı o binalar bir bir yıkılmaya başlandı

Silivri'de deprem riski taşıyan binalar yıkılıyor!

Silivri Belediyesi, deprem riski taşıyan binaların yıkımına hız verdi. Kentsel dönüşüm çalışları kapsamında Alibey Mahallesinde yapılan çalışmada dayanıksız olduğu belirlenen ve daha önce boşaltılan bina iş makineleri ile yıkıldı.

Konutta metrekare yanıltması son buluyor!

Gayrimenkul satışlarında metrekare beyanlarına düzenleme getirilmesiyle konut satışlarındaki " metrekare yanıltmaları" nın sona ereceği, bu sayede de tüketici haklarının korunarak, sektöre güven geleceği de bildirildi.

Konut satışlarındaki metrekare yanıltmalarına son!

Konut satışlarındaki metrekare yanıltmalarına son. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatı ile gayrimenkul satışlarındaki metrekare ( m2 ) beyanlarına düzenleme getiriliyor. Konu hakkında vatandaş bilgilendirilecek.

Bozcaada'nın imara açılacağı iddialarına yanıt geldi!

Bozcaada'nın imara açılacağı iddialarına yanıt geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" dedi.

Konut satışlarında metrekare yanıltmalarına son!

İnşaatlarda proje üzerinden yapılan alım ve satışlarında vatandaşa yönelik yapılan metre kare yanıltmaları son bulacak. İdris Güllüce’nin talimatı ile gayrimenkul satışlarındaki metrekare beyanlarına düzenleme getiriliyor.

Sea Pearl Ataköy projesinde doğayı katlara taşıyan mimari!

Yalı Ataköy ve Tavros projelerinin yanında hayata geçirilen Sea Pearl Aaköy projesinde yer alan dairelerin 2017 yılının Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede satış sürecine devam ediliyor...

Profilo, KM 1500 GurmeMax kıyma makinesiyle Kurban Bayramı’nda da yanınızda!

Profilo, KM 1500 GurmeMax kıyma makinesiyle Kurban Bayramı’nda da yanınızda.Evinizde kurban etlerinden; köfte, sucuk, sosis gibi istediğiniz türden ürünü kolayca hazırlayarak, sağlıklı ve lezzetli Kurban Bayramı sofraları kurabilirsiniz.

Yozgat Boğazlıyan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Boğazlıyan Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından yürütülen "Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi" çerçevesinde metruk binaların yıkımı için tören düzenlendi...

Boğazlıyan'da kentsel dönüşüm başladı!

Boğazlıyan Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından yürütülen "Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi" çerçevesinde metruk binaların yıkımı için tören düzenlendi...

İZSU'dan Melih Gökçek’in iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in iddialarına yanıt veren İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir’in içme suyunun “İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik standartlarına göre uygun içilebilir su” kalitesinde olduğunu yineledi

Fethiyede yan yatmış binalar Haberi

Fethiyede yan yatmış binalar

Fethiye kordon boyunda denize sıfır 3 katlı 3 apartman, eğimleriyle dikkat çekiyor. Kent Meydanı çalışmaları kapsamında bölgedeki ağaçların kesilmesiyle binalardaki eğim daha belirgin şekilde ortaya çıktı. Zemin katlarında turistlerin sıklıkla gittiği balık restoranları ve kafeteryaların yer aldığı 3 bina, zemindeki kayma nedeniyle korku veriyor.


10 Haziran’da Ölüdeniz açıklarında meydana gelen 6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle daha da yan yatan binalar, birbirine yaslanarak ayakta duruyor. Zemininde 6 işyerinin bulunduğu, genelinde ise 18 dairenin yer aldığı binalar arasındaki çatlaklardan ise arka taraf görülebiliyor.


’FETHİYE’NİN PİSA KULELERİ’


Binaların yan yatmış görüntüsü turistleri de hayrete düşürüyor. İlçenin en işlek caddelerinin kesiştiği noktadaki 3 yapı, her gün vatandaşlar ve turistler tarafından fotoğraflanıyor. Binalara ilişkin ’Fethiye’nin Pisa Kuleleri’ esprisi ise dilden dile dolaşıyor.


BİNALARIN TEHLİKE ARZ ETTİĞİ 2004 YILINDA SAPTANDI


Binaların...