24 / 04 / 2024

fetih inşaat

fetih inşaat

Fetih Emlak Taşımacılık Yapı İnşaat ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 13 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Songül İlgen tarafından kuruldu...

Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Panorama 1326'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından kente kazandırılan dünyanın en büyük ikinci tam panoramik müzesi ‘Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi’nin, kaba inşaatı tamamlandı. Çatı bölümüne yerleştirilen çelik konstrüksiyonlarla birlikte müze tüm ihtişamıyla ortaya çıktı.

Sivas'taki Selçuklu tarzı medrese inşaatı yıkılıyor!

Fetih İlim ve Araştırma Vakfı adına Kardeşler Mahallesi'nde 9 dönümlük arazi üzerine İsmailağa Cemaati'ne bağlı eğitim kurumu olarak hizmet vermek üzere 1992 yılında yapımına başlanan Selçuklu tarzı medrese inşaatının akıbeti belli oldu.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa'nın fethinin ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş hikayesinin özel hazırlanan görsellerle anlatılacağı "Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi"nin inşaatında sona gelindi.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından projelendirilen ‘Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin çelik konstrüksiyon destekli 40 metre çapındaki kubbe kısmının da inşaatına geçildi.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nin inşaatında son durum!

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, temeli geçtiğimiz Eylül ayında atılan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nin inşaatını gezip inceleyen, projenin geldiği nokta hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Rumeli Hisarı'ndaki mescidin inşaatı sona erdi!

Rumeli Hisarı'nda sadece minaresi kalan Boğazkesen Fetih Mescidi'nin inşaatı tamamlandı. Mescidin ağustos ayı içinde ibadete açılması bekleniyor.

Öz Fetih İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fetih İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Selma Deniz, Serpil Beykoz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Aydınlı Caddesi'nde kuruldu.

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

fetih inşaat Haberi

fetih inşaat

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurtiçinde ve yurtdışında her nevi bina, konut, prefabrik konut, plazalar, rezidanslar, tatil sitesi, spor tesisi, turistik site, dinlenme tesisi, sanayi sitesi, otel, motel, okul, hastane, iş hanı, fabrika, sinema, tiyatro, opera, petrol istasyonu gibi her nitelikte ve özellikte gayrimenkul yapıları ile köprü, yat limanı, tünel, yol, sulama ve içme suyu tesisleri ile kanalizasyon tesisleri ve barajların yapı taahhüdünde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kavacık Fatih Sultan Mehmet Caddesi Sezgin Sokak NO:14/1 Daire:5 adresinde faaliyete geçirildi. 13 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Songül İlgen tarafından...