26 / 04 / 2024

fetö halil karagöz

fetö halil karagöz

Terör örgütünün Ege Bölgesi'nde yeniden yapılanmasından sorumlu olduğu iddiasıyla hakkında "silahlı terör örgütü yöneticisi olmak" suçundan dava açılan tutuklu sanık Halil Karagöz ile aynı soruşturma kapsamında tutuklanan eşi hakim karşısına çıktı...

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Karagün tarafından kuruldu.

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmecit Karagöz, Mahmoud Sevilam ve Ömer Öztürk ortaklığında kuruldu.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurullah Karagöz ve Deniz Ulutaş tarafından kuruldu.

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

fetö halil karagöz Haberi

fetö halil karagöz

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Ege Bölgesi'nde "Altınşehir" adı altında yeni yapılanmasını organize ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan sanık ile aynı soruşturma kapsamında tutuklanan eşinin yargılanmasına başlandı. 

İzmir 15. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Halil Karagöz ve eşi Meryem Karagöz ile avukatları katıldı. 

Tutuklu sanık Halil Karagöz, savunmasında, uzun yıllardır eğitimci olduğunu, dershanelerde öğretmenlik yaptığını ve 20 yılının "hareket" içinde geçtiğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Mahkeme Başkanı'nın "Hangi hareket?" sorusu üzerine tutuklu sanık Karagöz, "Başkalarının FETÖ dediği, benim gönüllüler, fedakarlar, eğitimciler hareketi dediğim hareket. Hareket bize 15 Temmuz'da terörist olarak lanse edildi. 15 Temmuz'u lanetliyorum." cevabını verdi. 

Başkan'ın "Hareketin önderi kim?" sorusu üzerine Karagöz, "Fetullah Gülen olduğu söyleniyor." dedi.

"Darbeyi lanetlediğine göre Fethullah Gülen'in darbeyle alakalı olmadığını düşünüyorsun o zaman." ifadelerine...