26 / 04 / 2024

fetönün kirli para ağı

fetönün kirli para ağı

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ'nün kirli para ağına ilişkin son rakamları paylaştı. Canikli, "Bu şirketlerin toplam aktif büyüklüğü 34,1 milyar lira civarında, ciroları 14,2 milyar ve öz kaynakları toplamı da 16 milyar liradır" dedi.

Tapu sahiplerine müjde! Geriye dönük para iadesi yapılacak!

Tapu sahiplerinin emlak vergisinden geri dönüş toplam 5 yıllık para iadesini alabileceği öğrenildi. Geriye dönük para iadesi nasıl alınır? İşte detaylar...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirterek gram fiyatının 24 TL olacağını söyledi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi! İlk olarak borsaya girecek olanlara seslenen Memiş, hangi seviyelerden yatırım yapılması gerektiğini açıklayarak altın, dolar ve KKM ile ilgili açıklamalar yaptı.

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altının yükseleceği net tarihi açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altının yükseleceği net tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı. Altın fiyatları ne zaman yükselecek? Gram altın ne kadar olacak? İşte gram altının yükseleceği net tarih...

Merkez Bankası faiz kararının Ortodoks para politikası ile uyumlu olması bekleniyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yarın açıklayacağı ve merakla beklenen faiz kararının "kademeli" Ortodoks para politikasına dönüş ile uyumlu olması bekleniyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten Yeni Altın Tahmini: Altın, 1800 Zirvesine Ulaşacak mı?

Altın ve para piyasaları uzmanı ünlü İslam Memiş’ten altın hakkında yeni bir tahmin daha geldi. Altının 1800 zirvesini göreceğini söyleyen Memiş, önemli bir tarih verdi. Bunun yanı sıra olası düşüş uyarısını yaparak altın yatırımcılarına tavsiyelerde bulundu. İşte Memiş’in yeni gram altın tahmini…

Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın! Altın mı almalı, kripto para mı? Uzmanlar tek tek cevapladı!

Altın ve kripto para yatırımcıları meydana gelen düşüşlerin sebeplerini ve bu düşüşün sürüp sürmeyeceğini merak ediyorlar. Kripto ve Altın Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı ve Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konuya ilişkin akıldaki soru işaretlerini giderecek açıklamalarda bulundu.

ABD Merkez Bankası'nın para politikasına ilişkin belirsizlikler piyasaları de zorluyor!

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) para politikasına ilişkin belirsizlikler fiyatlamaları da oldukça zorlaştırırken, bugün gözler de yoğun makroekonomik veri takvimine çevrildi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

Kırmızı et fiyatlarına yakın takip! Para cezası uyarısı geldi

Kırmızı ete arda arda yapılan zamlar sebebiyle vatandaş günün ilk anlarında ucuz et kuyruğuna girmek mecburiyetinde kalırken Rekabet Kurumu'ndan gelen açıklamada, yaşanan ücret yükselişlerinin yakın takibe alındığı ve fahiş ücret uygulayanlara cirolarının yüzde 10'una varan idari para cezası uygul

Bakan Kirişci açıkladı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin.. Para yatmış olabilir

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, devletin yeni destek ödemelerinin ilanını yaptı. Çiftçilerle ilgi müjdeli haberi verdi. Hesabınıza para yatmış olabilir. Tek tek hesaplara yatmaya başladı. Hemen banka hesaplarınızı kontrol edin! İfadesini kullandı.

Altın fiyatları paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 16 Şubat Perşembe günü  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün resmen paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları.

İslam Memiş altın için tarih verdi, müjdeyi patlattı! 'Paraya para demeyeceksiniz'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni uyarılar geldi. Altın almayanlar fırsat ayağınıza geldi. Bunu yapan paraya para demeyecek. İşte İslam Memiş'in piyasalarla ilgili son durum değerlendirilmesi...

fetönün kirli para ağı Haberi

fetönün kirli para ağı

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ'nün kirli para ağına ilişkin son rakamları paylaştı. 


Bugüne kadar TMSF bünyesine 46 grup olarak toplam 692 şirketin FETÖ kapsamında devralındığını söyleyen Canikli, "Bu şirketlerin toplam aktif büyüklüğü 34,1 milyar lira civarında, ciroları 14,2 milyar ve öz kaynakları toplamı da 16 milyar liradır. Bunlar son derece önemli kuruluşlardır ve bu önemlerine binaen o anlamda çok dikkatli bir şekilde TMSF tarafından yönetilmektedirler"...