26 / 04 / 2024

Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi açıldı mı

Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi açıldı mı

Üsküdar Belediyesi, 7 Nisan Cumartesi günü anne veya babasını kaybeden çocukların yaşamış olduğu travmaları atlatmalarına yardımcı olmak için Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Üsküdar Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi açıldı!

Üsküdar Belediyesi, 7 Nisan Cumartesi günü anne veya babasını kaybeden çocukların yaşamış olduğu travmaları atlatmalarına yardımcı olmak için Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

VIALAND 23 Nisan Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yaptı!

Türkiye’nin eğlence dünyası VIALAND, 23 Nisan Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, VIALAND Tema Park’ta şenlik havasında kutlandı. Toplam 10 bin çocuk VIALAND’de unutamayacakları bir gün yaşadı...

Meriç Nehri’nde su seviyesi düşüyor!

Yaz döneminde kuruma noktasına gelen Meriç, diğer nehirlerin suyunun da ilave olmasıyla coştu. Bölgedeki yağışlar ve Arda Nehri'nde enerji üretimi için bir miktar suyun bırakılması Meriç’in debisini yükseltmişti...

Ahmet Misbah Demircan çocuk kahramanları ağırladı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çizgi film kahramanları Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’la buluştu. Demircan, "Beyoğlu’nun minik kahramanları çok sevimli” dedi...

Novada Ataşehir AVM'de ücretsiz çocuk tiyatrosu etkinliği düzenleniyor!

Ataşehir Belediyesi ve Novada Ataşehir AVM işbirliğiyle “Tiyatroya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” sloganıyla Cemal Süreyya Sahnesi’ nde her Cumartesi ve Pazar ücretsiz çocuk tiyatrosu etkinliği düzenleniyor...

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı Kocaeli'de düzenlenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yarın düzenlenecek 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı'na katılmak üzere kente gelen 41 çocuk, valiliği de ziyaret etti.

Ali Yerlikaya: Tekirdağ OSB'lere Meriç nehrinden su getirilecek!

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, "Meriç'ten su getirme projemiz fikren kabul edildi. Fizibilite raporlarını yaptırdım. Günlük saniyede 7.2 metreküp su gerekli. Bunu sağlarsak, tüm yeraltı sularımızın havzalarını kapatacağız" dedi.

Mövenpick Hotel Istanbul’da UNICEF çocuk şenliği!

Mövenpick Hotel Istanbul, 27 Nisan 2014 Pazar günü, 10.00-15.00 saatleri arasında Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği ve UNICEF işbirliğiyle gerçekleştirilen “Çocuk Şenliği”ne ev sahipliği yapıyor.

Sera Kütahya’da 23 Nisan Çocuk Şenliği!

Anadolu’nun en önemli kavşak noktalarından biri olan Kütahya-Eskişehir-Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, 23 Nisan’da çocukları bekliyor. Sera Kütahya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla kutluyor...

Meri Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Meri Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Bedrettin Anıl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Fatih, Sultanahmet Alemdar Mahallesi, İncili Çavuş Sokak'ta kuruldu.

Çilek, 56. mağazasını Kadir Has Çocuk Dünyası Alışveriş Merkezi’nde açtı!

Çilek Mobilya, Kadir Has Çocuk Dünyası Alışveriş Merkezi’nde İstanbul’daki 56. mağazasını hizmete açtı. 120 metrekarelik alana sahip mağaza; Çilek’in birbirinden özgün tasarımlarını çocuklar ile buluşturuyor.

Çilek Mobilya Kadir Has Çocuk Dünyası Alışveriş Merkezi'nde!

Çilek, yurt içinde de büyümeye devam ediyor. Konsept mağazacılık anlayışıyla müşterilerine rahat ve konforlu bir alışveriş imkanı sunan Çilek, İstanbul'daki 56. mağazasını Kadir Has Çocuk Dünyası Alışveriş Merkezi'nde açıyor...

Recep Meriç Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Recep Meriç Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hicran Coşyan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Nisan'da Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi açıldı mı Haberi

Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi açıldı mı

Üsküdar Belediyesi'nde yer alan habere göre, Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi’nin açılışına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Prof. Dr. Ümit Meriç, çok sayıda çocuk ve vatandaşlar da katılım gösterdi.

Sosyal Belediyecilikte  farklı projelerle her kesime hizmet veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, " En anlamlı ve kalıcı işlerin, eğitimin yapılacağı çok önemli bir merkezin açılışındayız. Bu merkez inanıyorum ki çocuklarımız için özellikle yetim ve öksüz çocuklarımız için şefkat, eğitim, sevgi merkezi olarak hizmet sunacaktır. Merhume Fevziye Meriç adının verilmesi de çok anlamlıdır. Hiçbir zaman hakkını ödeyemeyeceğimiz bir ailenin mensubunun isminin burada yaşatılması bizim için de bir iftihar vesilesidir," dedi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılışta açıklamalar yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl  Müdürü...