19 / 04 / 2024

Vialand, Balkan Çocuk Festivali'ne ev sahipliği yaptı!

Vialand, Balkan Çocuk Festivali'ne ev sahipliği yaptı!

“Balkan Çocuk Festivali”, Balkan Voleybol Birliği’ne üye olan ülkelerin çocuklarına voleybolu sevdirmeyi ve sporun birleştirici yönünü göstermek amacıyla, büyük bir coşkuyla Dünyanın eğlence merkezi Vialand'de gerçekleştirildi.




Dünyanın eğlence merkezi Vialand, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen “Balkan Çocuk Festivali” için 10 farklı ülkeden gelen küçük ziyaretçilerini ağırladı. “Balkan Çocuk Festivali”, Balkan Voleybol Birliği’ne üye olan ülkelerin çocuklarına voleybolu sevdirmeyi ve sporun birleştirici yönünü göstermek amacıyla, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Yunanistan, Moldova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Türkiye’den bir araya gelen tüm çocuklar, festivalde voleybol müsabakalarına katılırken tek galibin dostluk olduğunu gösteren madalyalarını almanın da sevincini yaşadı.  


Türk Milli Bayan Voleybol Takımı oyuncularından Polen Uslupehlivan, Türk Milli Erkek Voleybol Takımı oyuncularından Ulaş Kıyak ve Uğur Güneş, A Bayan Avrupa Ligi Takımı oyuncuları ile ülke federasyonları başkanlarının da katılımıyla VIALAND ev sahipliğinde düzenlenen “Balkan Çocuk Festivali”ne katılan 10 – 12 yaş arasındaki çocuklar, müsabakaların ardından Tema Park’taki eğlence dünyasına yaptıkları yolculukla da unutamayacakları bir gün geçirdiler.




Geri Dön