19 / 04 / 2024

fi yapı satılacak mı

fi yapı satılacak mı

TMSF Başkanı Gülal, gayrimenkul şirketlerinden Dumankaya ve Fi Yapı'nın satışının da masada olduğunu açıkladı. Gülal, "Uluslararası firmayla görüşme halindeyiz. Onlar bitmemiş inşaatları tamamlayarak mağduriyetleri giderecek. Satışı da henüz taslak halinde" dedi.

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, olası Marmara depremi de gündem oldu. Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

TMSF'den Fi Yapı açıklaması!

Fi Yapı mağdurlarına yönelik açıklama yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, firmanın İzmir Dikili'deki adasını satılabileceğini dile getirdi. 

Nuvo Dragos'taki 54 bağımsız bölüm 30 Kasım'a kadar satılacak!

SPK, Özderici GYO'da yapılan sermaye artırımıyla ilgili karar aldı. Şirketin Nuvo Dragos Projesi’nde yer alan toplam 54 adet bağımsız bölümü 30 Kasım 2019 tarihine kadar satılacak.

Lojmanlar nasıl satılacak 2018?

Lojmanlar, Kurumların talebi üzerine satılabiliyor. Peki, lojmanlar nasıl satılacak 2018? Lojman satış işlemleri nasıl yapılacak?

Dumankaya ve Fi Yapı satılacak mı?

TMSF Başkanı Gülal, gayrimenkul şirketlerinden Dumankaya ve Fi Yapı'nın satışının da masada olduğunu açıkladı. Gülal, "Uluslararası firmayla görüşme halindeyiz. Onlar bitmemiş inşaatları tamamlayarak mağduriyetleri giderecek. Satışı da henüz taslak halinde" dedi.

TMSF, Fİ Yapı'nın gayrimenkullerini satışa çıkarıyor!

Yıllardır teslim edemediği konutların yanı sıra 15 Temmuz sonrasında daha da sancılı bir sürece giren Fi Yapı TMSF'ye devredilen gayrimenkullerle ilgili bir açıklama yaptı. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

İnanç Kabadayı: Yabancılara daha fazla konut satılacak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, yurt dışında 43 Türk firmasının faaliyet gösterdiğini belirtti. Kabadayı, "Önümüzdeki dönemde yabancılara daha fazla konut satılacak. Türkiye, bölgede güvenilir bir liman" dedi.

900 bin konuttan 580 bini satılacak!

Ant Yapı, Cengiz, Enka, İhlas, Kalyon, Limak, Polimeks, Rönesans ve Soyak’ın da üyesi olduğu Türkiye Müteahhitler Birliği’nin nisan raporuna göre, bu sene 900 bin civarında ev oturulabilir izni alacak ancak 580 bini satılacak.

Loft Up Tatar Yapı satılık!

Loft Up Tatar Yapı satılık daire alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2016 yılı içerisinde yapılacak olan projede yer alan konutlar 7,60 metrelik tavan yüksekliğine sahip.

Torbalı Ahmetli Köyü ihale ile satılacak!

Daha önce sembolik bir ücret karşılığında köy tüzel kişiliğine devredilen Ahmetli Köyü'ndeki araziler, imar planlaması yapıldığında köylüye aynı şekilde geri dağıtılması bekleniyordu. Ancak Ocak ayı belediye meclisinde, arazilerin ihale yoluyla satılacak.

fi yapı satılacak mı Haberi

fi yapı satılacak mı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Bank Asya'daki mevduat sahiplerine sigorta kapsamında ödenen 974 milyon TL'nin bir kısmının Bank Asya tarafından TMSF'ye ödendiğini ve kalan 610 milyon TL'lik tutarın da önümüzdeki günlerde ödeneceğini belirterek, "Bank Asya'daki taşınmazlar iflas hükümleri çerçevesinde aktif-pasif dengesi gözetilerek masa idaresi tarafından tasfiye edilecek." dedi.

AA muhabiri Handan Güneş'im sorularını yanıtlayan Gülal, TMSF bünyesinde aktif büyüklüğü 1,5 milyar dolardan 100 bin TL'ye kadar 981 firma bulunduğunu ifade etti.

"Genellikle enerji şirketlerini soranlar var" 

TMSF Başkanı Gülal, gayrimenkul şirketlerinden Dumankaya ve Fi Yapı'nın satışının da masada olduğunu belirterek, "Uluslararası firmayla görüşme halindeyiz. Onlar bitmemiş inşaatları tamamlayarak mağduriyetleri giderecek. Satışı da henüz taslak halinde." şeklinde konuştu.

Gülal, "Henüz FETÖ şirketleri satış halinde olmadığı için gelip isteyen olmadı ama genellikle...