26 / 04 / 2024

Fibabanka İzmir

Fibabanka İzmir

Fibabanka Anonim Şirketinin yaptığı açıklama göre Karşıyaka Çarşı Şubesi "Cemal Gürsel Caddesi, Mısır Apt. No:348 /B Karşıyaka / İzmir" adresinde hizmet vermeye başladı...

Fibabanka İzmir Bornova şubesinin açılışını yaptı!

Fibabanka tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Fibabanka Anonim Şirketi Bornova Şubesi açılışı yapıldı. Şube, Mustafa Kemal Caddesi Kazım Dirik Mahallesi'nde yer alıyor....

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte sigorta sektöründe değişim rüzgarları esiyor. Gelişen yeni nesil teknolojiler sigorta sektöründe de dijital dönüşümü hızlandırdı. Fibabanka ve HDI Sigorta ortaklaşa Fibasigorta’yı kurarak dijital sigortacılığa adım attı.

Fibabanka 250.000 bin TL kredi veriyor! Almak için aramak yeterli!

Fibabanka, son dönemde yaptığı kampanyalarla dikkatleri üzerine çekiyor. Banka, dijitalleşme konusunda yaptığı yatırımların meyvelerini vermeye devam ediyor. Şubeye gitmeden 250.000 TL hızlı kredi verme kampanyası da bunlardan biri.

14 Şubat yaklaşırken sevdiğinzie en güzel hediye Fibabanka'dan! Çiçeksepeti'nden yüzde 15 hediyeyi kaçırmayın

Sevgililer günü yaklaşırken herkesi bir telaş aldı. Sevdiğinize hediye edilecek onun ruhunu yansotan en değerli olduğunu belli edecek en güzel hediye ''çiçek.'' Fibabanka tam da bu noktada size katkı sunuyor. Kampanyanın detayları haberimizde

Acil nakit ihtiyacına Fibabanka'dan acil çözüm! Bir SMS ile 1,89 faiz oranlı krediniz hazır!

Vatandaşların nakit ihtiyaçları günden güne artarken Fibabanka da müşterilerin yardımına yetişiyor. Fibabanka yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını paylaştı.

Fibabanka'dan emeklilere 5 bin TL...

Fibabanka, kasım ayıyla birlikte internet sitesinde yer alan emekli promosyon sayfasını güncelledi. İşte detaylar...

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Fibabanka, konut kredisi faizlerini yüzde 0,97'ye çekti!

Türkiye'nin yenilikçi ve dinamik bankası Fibabanka, konut kredisi faizlerinde indirime gittiğini açıkladı.

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de, Sinan Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Fibabanka'dan turizmciye pazar önerisi geldi!

Fibabanka Bireysel ve KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, Rus, Amerikan Doları karşısında ciddi oranda değer kaybetmesinin, Türk turizmini etkileyeceğini, turizmcilerin alternatif pazarlara yönelmesi gerektiğini söyledi.

Fibabanka Bursa Nilüfer'de şube açtı!

Fibabanka A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Fibabanka Bursa Nilüfer'de şube açtı. Şube, Üçevler Mahallesi'nde yer alan Ersan Sokak'ta yer alıyor.

Fibabanka'ya BDDK'dan izin çıktı!

BDDK kararına göre, Fibabanka, bağlı ortaklığına, idari işler ve satın alma, hukuk, insan kaynakları, iç kontrol ve teftiş, risk yönetimi, mevzuat ve uyum, operasyonel süreçler ve eğitim alanlarında destek/danışmanlık hizmeti sağlayabilecek.

Fibabanka İzmir Haberi

Fibabanka İzmir



FİBABANKA A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;



Fibabanka Anonim Şirketi Karşıyaka Çarşı  Şubesi  "Cemal Gürsel Caddesi, Mısır Apt. No:348/B Karşıyaka / İzmir"  adresinde faaliyete...