25 / 04 / 2024

Fıfa 2018 Dünya Kupası

Fıfa 2018 Dünya Kupası

Rusya Federasyonu'nda gerçekleştirilecek FIFA 2018 Dünya Kupası'na yönelik yaklaşık 50 milyar dolarlık yatırım, Türk müteahhitlerin ilgisini Rusya'ya yöneltti.

Dünya Şehir Maltepe'de yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı! Son 2 gün!

Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe projesinde yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor.

Dünya Şehir Maltepe'de 36 aya varan vade avantajı! 

2B Global Grup  tarafından yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 36 aya varan vade fırsatı devam ediyor.

Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

2B Global Grup imzasıyla yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Togg yeni yol haritası belli oldu! Dünya pazarına çıkıyor! Yerli otomobil Avrupa'da fırtına gibi esecek!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, dünya pazarına çıkıyor. Togg 2024 yılı itibarıyla Avrupa'da da boy gösterecek. İşte detaylar...

Kumtel’den Dünya Kadınlar Gününe özel indirim fırsatı! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Yıllardır kaliteyi uygun fiyatla buluşturan Kumtel, Dünya Kadınlar Gününe özel indirim kampanyası başlattı. Peki, Kumtel HPC-01 Elektrikli Düdüklü Tencerede indirim var mı? Kumtel blender fiyatları ne kadar? İşte Kumtel'in kampanyalı ürün fiyatları...

FIFA Dünya Kupası  resmi akıllı telefonu olmuştu! Vivo V25 Kaç TL? 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Vivo V25 cep telefonuna ilgi Dünya Kupası’nın resmi akıllı telefonu olmasının ardından patlama gerçekleşirdi. Peki Vivo V25’in özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte o detaylar…

Türkiye'de dünya devi markaya soruşturma açılmıştı! Nedeni belli oldu işte soruşturma nedeni

Türkiye'de de faaliyet gösteren dünya devi Ferrero Fındık İthalat İhracat ve Ticaret AŞ'ye Rekabet Kurumu tarafından soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmanın nedeni de belli oldu. Buna göre şirketin fındık alım sürecinde ihlalde bulunup bulunmadığı araştırılacak.

Dünya genelinde sağlıklı binalara ilgi artıyor!

Koronavirüs salgını dünya genelinde hızla dönüşüm devam ederken yeşil binalar için de büyük fırsat doğdu. Sağlıklı yaşam alanları sunan binalar için sertifika alımları çoğaldı.

Tosyalı Holding'ten Cezayir’de dünya rekoru!

2018 Kasım'da MIDREX teknolojisi kullanarak dünyanın en büyük DRI modülünü devreye sokan Tosyalı Algérie, henüz iki senelik faaliyet süresine rağmen tek bir DRI modülü ile 2,23 milyon ton/yıl üretim rakamına ulaşarak yeni bir dünya rekoru kırdı.

Katar'da FIFA Dünya Kupası'na özel '2022' şeklinde bina inşa edildi!

Katar, 2022'de FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Katar'da 2022 Dünya Kupası'na özel inşa edilen '2022' şeklinde bina hizmete açıldı...

Elite Concept’te Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim ve tatil hediyesi!

Şua İnşaat yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz kampanyasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 8 ek indirim ve tatil fırsatını da ekledi. 

Çin dünya gökdelen sayısında rekor kırdı!

Çin 2018 yılında 88 gökdelen inşaasıyla dünya gökdelen sayısında Avrupa ve Amerikayı geride bıraktı. Çin dünya gökdelen sayısında rekor kırdı.

Vakıf GYO 2018 faaliyet raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamada  1 Ocak- 1 Mart 2018 dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Fıfa 2018 Dünya Kupası Haberi

Fıfa 2018 Dünya Kupası

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, “Dünya Kupası, giderek büyüdüğümüz Rusya pazarında bizim için yeni fırsatlar sunacak” dedi.


Rusya'nın iki büyük gazetesi Pravda ve Kommersant, Türk müteahhitlerinin 2018 Dünya Kupası yatırımlarına ilgisini sayfalarına taşıdı. Bugünkü sayılarıyla birlikte okucularına sundukları Global Connection adlı ekte, Türk yatırımcıların potansiyellerini ortaya koyan Pravda ve Kommersant, Türkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde Çin'in ardından dünya ikincisi olduğunu belirtti.


Son 3 yılda Rusya’da gerçekleştirilen Türk müteahhitlik yatırımlarının toplam değerinin 10 milyar dolara ulaştığı kaydedilen yazıda, şu görüşlere yer verildi: “Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidinin 42'si Türk firması. Türkiye, bu alanda Çin’den sonra dünyada ikinci sırada.”


Müteahhitler Birliği: Rusya'da yeni fırsatlar var


2018 Dünya Kupası için 50 milyar doları aşması beklenen yatırımların “Türklerin radarına girdiğini” belirten Pravda ve Kommersant gazeteleri, Türkiye Müteahhitler...