29 / 03 / 2024

Fikirtepe Businist Ofis güncel fiyat

Fikirtepe Businist Ofis güncel fiyat

Fikirtepe Businist Ofis iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0 216 407 24 00- 444 60 13. İstanbul Kadıköy-Fikirtepe'de inşa edilen projede satışlar devam ediyor...

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Turk Emlak Haber Ajansı yılan hikayesine dönen Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bölgede ofis açarak mağdurlarla bir araya gelmeye başladı.

Fikirtepe'de röntgen çekildi! 

Fikirtepe’yi devlet eliyle dönüştürmek için çalışmalara başlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bölgenin röntgenini çekti ve yol haritasını çizdi. Bakanlık bu hafta içinde bölgede 2 ofis açacak.

Fikirtepe’de 13 yapı adasının temeli bugün atılıyor!

Başbakan Yıldırım, bugün Fikirtepe’de 13 adet yapı adasında temel atma, 2 yapı adasında ise yıkım işlemini başlatacak. İleri teknoloji ürünü çipli betonun kullanılacağı projelerle 9 bin 189 konut, 571 işyeri, 509 ofis hayata geçecek.

Başarır İnşaat bu yıl Anadolu'da konut Avrupa yakasında ofis inşa edecek!

Başarır İnşaat, Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşümle proje gerçekleştirecek, Avrupa yakasına da Zeytinburnu’da ofis projesi ile geçecek.

Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi!

Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi 150 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor. Konut, ofis ve ticari alanların yer alacağı proje için ruhsat ve proje çalışmaları devam ediyor.

Fikirtepe Business İstanbul'da ofisler 6 milyon dolara!

Fikirtepe’nin tek ve ilk ofis projesi olan Business İstanbul, yerli ve yabancı şirketlerin adresi oluyor. Yaklaşık 6 milyon dolara satılan bin 500 metrekarelik ofislere Dubai merkezli ve Batılı firmaların ilgisi büyük.

Fikirtepe'de Kentsel Dönüşümü hızlandırmak için ofis açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kentsel dönüşümün uzun süredir devam ettiği Fikirtepe bölgesinde bilgilendirme ofisi açmak için düğmeye bastı. İBB bölgede yavaş seyreden dönüşüm çalışmalarını hızlandırmaya çalışacak.

İBB Fikirtepe'de bilgilendirme ofis açıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentsel dönüşümün uzun süredir devam ettiği Fikirtepe bölgesinde yavaş seyreden dönüşüm çalışmalarını yatırımcı ve hak sahipleri açısından hızlandırmak için harekete geçti

Yusuf Mutlu Fikirtepe'de ilk karma projesini hayata geçirecek!

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen, Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor.

Mutlu Turizm Fikirtepe'de karma projeye başlıyor!

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen Mutlu Turizm Başkanı Yusuf Mutlu, İstanbul'daki ilk projesi için kolları sıvadı. Mutlu, Fikirtepe'de ofis, alışveriş merkezi (AVM) ve otel yatırımı yapacaklarını açıkladı...

Fikirtepe'ye ofis, AVM ve otel yapacak!

Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor. İşte detaylar...

Businist Office Fikirtepe fiyat!

Businist Office Fikirtepe fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen Businist Office projesi toplam 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana geliyor...

Businist Office Fikirtepe ödeme koşulları!

Businist Office Fikirtepe ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Projedeki dükkanların büyüklükleri 60 metrekare ile 380 metrekare arasında, ofislerin büyüklükleri ise 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiyor...

Fikirtepe Businist Ofis güncel fiyat Haberi

Fikirtepe Businist Ofis güncel fiyat

Ofis alanlarının 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değiştiği Fikirtepe Businist Ofis iletişim bilgileri hakkıda detay vermeden öncec projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Businist Office projesi; toplantı ve eğitim odaları, IT destek hizmetleri, cafe, restaurantlar, arşivleme için depolar, kuru temizleme, terzi, lostra, kuaför, kırtasiye, copy center, eczane, vale, fitness club, eğlence merkezi, kreş, sağlık merkezi gibi imkanları içerisinde barındırıyor. 


İçerisinde; 393 adet ofis ve 22 adet dükkan bulunan Fikirtepe Businist Ofis iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 0 216 407 24 00- 444 60 13.



Ofislerin satış sürecine devam edilen Businist Office Fikirtepe, 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla inşa ediliyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Businist Ofis Kadıköy projesinde...