28 / 03 / 2024

Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl nerede

Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl nerede

Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor. Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Erzurum'da muhteşem dönüşüm başladı!

Doğu'nun marka şehri Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile çağ atlıyor. Kentsel dönüşüm muhteşem bir noktaya taşınıyor. Başkan Sekmen, "Mutlu bir şehir inşa ediyoruz" diyor...

Siren Ertan'ın muhteşem yalı dairesi!

Güzel Modacı Siren Ertan ve eşi Ersin Kayalar'ın muhteşem yalı dairesi göz kamaştırıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yusufeli'nde muhteşem bir şehir inşa ediliyor!

"Baraj sularının altında kalacak Yusufeli ilçesinin yerleşim yerini değiştirmek zorunda kaldık ama şimdi helikopterle geçerken baktım ki lebiderya, denize nazır konutlarımız yapılıyor. Her şeyiyle muhteşem bir şehir inşa ediliyor.

Ünlü isimlerin yaşadığı muhteşem evler!

Türkiye'nin ünlü isimleri ve yaşadıkları muhteşem evler meraklıları için araştırıldı. Kimi ünlü milyonluk villarda yaşarken kimi ünlü ise lüks sitelerde yaşamayı tercih ediyor. İşte ünlülerin evleri...

Binali Yıldırım: Çamlıca Camii muhteşem bir eser!

Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Camide sabah namazı kılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul'un güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş'' dedi.

Haliç'te yeni muhteşem proje hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'te yürütülen imar çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Haliç'te yeni bir muhteşem proje hazırlandığında olduklarını açıkladı.

Ata Corner Lüleburgaz'ın cephesini Muhteşem Cephe yapacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki Ata Corner Lüleburgaz projesinin cephe işleri 3 milyon 405 bin TL + KDV bedelle Muhteşem Cephe'ye yaptırılacak. 

Cemre Kemer'in boğaz manzaralı muhteşem evi!

Boğaz manzaralı muhteşem bir evde oturan Cemre Kemer, evinin temizliğini kendisi yapıyor. İşte Kemer'in evi...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Satışların devam ettiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor...

İstanbul Boğazı'ndaki 16 muhteşem yalı!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı geçtiğimiz hafta yaşanan gemi kazası sonrasında büyük hasar gördü. Peki Boğaz'da kaç yalı var? İşte İstanbul Boğazı'ndaki 16 muhteşem yalı...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Hayalinizdeki yaşamın adı; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda müşterilerie banka kredisi olmadan 72 ay vade ile 0 faiz şirket finansmanı sunuluyor..

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda ödeme kampanyası!

Ceylan İnşaat’ın lansman fiyatlarıyla satışı tüm hızıyla devam eden projesi Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de yükseliyor. 

Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl nerede Haberi

Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl nerede

Daire büyüklüklerinin minimum 91 metrekare, maksimum ise 204 metrekare olarak belirlendiği proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe'de hayata geçiriliyor.


Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına cephesine dairesi bulunan projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl projesinde ödeme seçenekleri kapsamında peşin fiyatına vade farksız 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede toplam 192 adet daire bulunuyor.


Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl projesinde dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında proje Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta yükseliyor.


Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Tülay...