18 / 04 / 2024

Fikri Mahmutoğlu

Fikri Mahmutoğlu

Emirali Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özçelik, Doğan Mete, Fikri Mahmutoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bayındır tarafından kuruldu.

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Geco Mimarlık Proje Danışmalık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geco Mimarlık Proje Danışmalık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Mahmutoğlu ve Hakan Gecü ortaklığında kuruldu.

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Moncef Megzari ve Samir Mahmutoğlu ortaklığında kuruldu.

Hs2 Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs2 Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Mahmutoğlu tarafından kuruldu. 

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahmutoğlu ve Gökçehan Tezgel ortaklığında kuruldu. 

Melih Mahmutoğlu da Fikirtepe mağduru oldu!

Fikirtepe'deki Brooklyn Life projesinden 2 daire satın alan  Fenerbahçe Basketbol takımında forma giyen milli basketbolcu Melih Mahmutoğlu mağdur oldu...

KKTC, yatırım yapılmayan turizm arazilerini geri alacak!

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, yatırım yapılmayan turizm arazilerin geri alınacağını açıkladı.

Şanlıurfa Mahmutoğlu Kulesi'nin önüne otel yapılmayacak!

Şanlıurfa'daki tarihi Mahmutoğlu Kulesi'nin önüne yapılmak istenen otele, Şanlıurfa 1. İdare Mahkemesi izin vermedi. Mahkeme otelin Mahmutoğlu Kulesi'nin siluetini bozacağını, bilimsel ve teknik görüşe dayandırılmadan hazırlanan imar planı değişikliğinin kamu yararına uygun olmadığını belirtti.

Mahmutoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necdet Mahmutoğlu tarafından 3 Haziran'da Bağcılar Mahmutbey Mahallesi Devekaldırım Caddesi' nde 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Mahmutoğlu Grup İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlu Grup İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tekin Karataş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Fikri Mahmutoğlu Haberi

Fikri Mahmutoğlu

Emirali Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özçelik, Doğan Mete, Fikri Mahmutoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu. Emirali Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Emirali Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Çemberlitaş, Binbirdirek Mahallesi, Katipsinan Sokak, No:...