26 / 04 / 2024

Fimar Livera Homes

Fimar Livera Homes

Fimar Yapı güvencesi ile İstanbul'un Kemerburgaz İlçesi'nde hayata geçirilen Livera Homes'ta hemen teslim ve lansman fırsatları bir arada sunuluyor...

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

SRP Galaxy Homes evleri satışta! Teslimler Ocak 2024'te!

SRP Sadi̇d İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen SRP Galaxy Homes evlerinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu.

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Shoaıb Khan tarafından kuruldu.

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kartal tarafından kuruldu.

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabi tarafından kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabı tarafından kuruldu.

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugü Maltepe'de Tolga Açarı tarafından kuruldu.

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şİşli'de Revan Bateekh ve Samer Bateekh ortaklığında kuruldu.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da Fulya Sakin tarafından kuruldu.

Fimar Livera Homes Haberi

Fimar Livera Homes

İstanbul'un Kemerburgaz İlçesi'nde konumlandırılan Livera Homes, hemen teslim ve lansman fırsatlarını bir arada sunuyor. Projede ilk etapta hemen teslim fırsatı sunulurken, ikinci etapta ise lansman avantajları ile topraktan ev sahibi olunabiliyor. 

Fimar Yapı güvencesi ile inşa edilen Livera Homes 2 bloktan meydana geliyor. İlk blokta yaşam başlarken, ikinci etabında dairelerin 18 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor. Livera Homes'ta daire fiyatları 490 bin liradan başlıyor.

Projenin ilk etabında 28 daire yer alıyor. Bu etapta 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Hemen teslim projede daire 68 ile 259 metrekare arasında değişiyor.

42 daireden meydana gelen projenin ikinci bloğunda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Lansmana özel fırsatlarla alıcılarını bekleyen dairelerin 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Bu etapta ön talep...