19 / 04 / 2024

finans masasının konuğu kim

finans masasının konuğu kim

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali 'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak.

Memur ve emekli zammında dananın kuyruğu bugün kopuyor! Memur ve memur emeklisinin zammı belli oluyor! Hemen bakın

Memur ve emekli zammında dananın kuyruğu bugün resmen kopuyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, memur ve memur emeklisinin zammı belli oluyor. Hemen bu detaylara bakın...

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

Seçime sayılı günler kala dolar kurundaki son durum merak ediliyor. Dolar seçimden sonra ne olur, yükselir mi düşer mi? sorusu yatırımcıların odağında. Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor. Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin!

İslam Memiş ‘Artık dananın kuyruğu kopacak’ dedi ve ekledi: ‘Tahminlerim tutmazsa yeni rekorlara hazır olun!’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar, gram altın, Bitcoin ve borsa için ağızları çık bırakacak tahminlerde bulundu. Memiş, "Mayıs ayında dananın kuyruğu kopacak" şeklinde uyarı yaptı.

Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak

Dün 20,022 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru hafta sonun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Özellikle doların ne kadar olacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak.

Dolar sadece 5 saat sonra böyle olacak! Dananın kuyruğu bugün kopuyor! Doları olanlar acil planınızı yapın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün saat 14:00'da faiz kararını açıklayacak. Karar için sadece 5 saat kalırken piyasaların gözü karara çevrildi. Özellikle dolar, karar sonrası böyle olacak. Dananın kuyruğu bugün kopuyor! Doları olanlar acil planınızı yapın.

Doların haziranda geleceği seviye resmen belli oldu! Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların haziranda geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor...

Dolarda yarından sonra resmen dananın kuyruğu kopuyor! Elinde avucunda dolar olanlar acilen gardını alsın!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını yarın açıklayacak. Karar sonrasında dolarda dananın kuyruğu kopmuş olacak. Elinde avucunda dolar olanlar acilen gardını alsın!

Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Doların yönünü belirleyecek olan kritik tarihe 7 gün kaldı. FED faiz kararı toplantısı 21-22 Mart tarihinde belli olacak. Faiz kararı 22 Mart Çarşamba günü saat 21.00'de duyurulacak. Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

ABD'den gelen şok haber altını uçurdu! Peş peşe açıkladılar! Bu haberi okumadan altınlarınıza elinizi bile uzatmayın!

Amerikan finans piyasasını şoka uğratan son dakika gelişmesi yaşanıyor. ABD'den gelen şok haber altını uçurdu! Peş peşe açıkladılar! Bu haberi okumadan altınlarınıza elinizi bile uzatmayın!

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Doların fırlayacağı tarih resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar acele edin!

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Doların fırlayacağı tarih resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar acele edin!

Euroda 15 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Analistler peş peşe açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın

Euroda 15 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Analistler peş peşe açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro ne kadar olacak?

Euroda dananın kuyruğu kopuyor! Tarih resmen belli oldu! Euro böyle olacak! Hemen bakın

Euronun yönünü belirleyecek olan Avrupa Merkez Bankası (ECB)'nin faiz kararı için ikinci toplantının tarihi resmen belli oldu. Euroda dananın kuyruğu kopuyor! Euro böyle olacak! Hemen bakın!

Motorin için 100 dolar fiyat uygulaması cevap bekliyor! Yarın dananın kuyruğu kopacak! Tüm gözler AB ülkelerine çevrildi

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, Rus rafineri petrol ürünlerinden biri olan motorin variline 100 dolar, sıvı yakıtın varil fiyatına ise 45 dolar tavan fiyat uygulanmasını değerlendiriyor. Yarın dananın kuyruğu kopacak! Tüm gözler AB ülkelerine çevrildi...

finans masasının konuğu kim Haberi

finans masasının konuğu kim

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, sektördeki son gelişmeleri yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek. 


AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak. 

Turan, yarın saat 10.00'da gerçekleştirilecek AA Finans Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak, soruları yanıtlayacak. 


Toplantı, "aafinans.com"dan canlı yayınlanacak. Turan'ın açıklamaları, AA Finans'ın Tvvitter hesabı @aa_finans'tan da anlık takip edilebilecek. 


AA'nın, finans piyasası profesyonelleri ile buluştuğu platformu AA Finans Haberleri Terminali bünyesinde gerçekleştirilen AA Finans Masası daha önceki toplantılarında, aralarında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, TCMB Başkanı Erdem Başçı, Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç, SPK Başkanı Vahdettin Ertaş, Garanti Bankası...