28 / 03 / 2024

Finans Şehir ruhsat sayısı

Finans Şehir ruhsat sayısı

Sinpaş GYO'nun İstanbul Finanskent Mahallesi'nde hayata geçirdiği Finans Şehir projesinde 2 bin 15 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla satışlar devam ediyor. Peki Finans Şehir Boulevard'ta konut fiyatları ne kadar? işte Finans Şehir Boulevard ile ilgili ayrtıntılar...

Sinpaş Boulevard Finansşehir'in değeri 1.3 milyar TL'yi aştı!

Sinpaş GYO Boulevard Finansşehir'in 2023 yıl sonu değeri açıkladı. İşte Ümraniye'deki o projenin pazar değeri...

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023!

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. 24 ay vade imkanı sağlana projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut bulunuyor.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışa çıktı. Sinpaş Finans Şehir Boulevard projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut yer alıyor.

Servet GYO'nun 3 projesindeki satış tutarları açıklandı! İşte o rakamlar...

Servet GYO, İş Modern Ambarlı, Finansşehir Flatofis ve Sefaköy Boulevard projelerinin 2022 yılında gerçekleşen satış ve ön satış tutarlarını açıkladı. Projelerin teslim tarihleri ve son durumları da belirtildi. 

Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Sinpaş Finansşehir Flatofis projesine ilişkin 2021 yılsonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Boulevard Finans Şehir fiyat listesi!

Boulevard Finans Şehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Boulevard Finans Şehir fiyat listesi ve proje detayları...

Sinpaş Boulevard Finans Şehir fiyat!

Sinpaş Boulevard Finans Şehir fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Boulevard Finans Şehir fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sinpaş Boulevard Finans Şehir nerede?

Sinpaş Boulevard Finans Şehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Boulevard Finans Şehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sinpaş Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir geliyor! Yeni proje!

Boulevard Çankaya projesi için ön satış sürecini başlatan Sinpaş GYO, Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir projelerini de çok yakında satışa çıkaracak.

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Finans Şehir ruhsat sayısı Haberi

Finans Şehir ruhsat sayısı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortalığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Finans Şehir projesi hakkında açıklama yaptı. 

Sinpaş GYO'nun İstanbul Finanskent Mahallesi'nde hayata geçirdiği Finans Şehir projesinin 'Park' etabında bu yıl içerisinde 438 adet konut tamamlanarak 319 adet konut sahiplerine teslim edildi. Finans Şehir projesi kapsamında şimdiye kadar 153 bin 647 metrekare inşaat alanına sahip toplam 2015 adet bağımsız bölüme ilişkin inşaat ruhsatları alındı, 864 adet bağımsız bölümün inşaatı tamamlanmış ve 420 adet bağımsız bölüme yapı kullanma izin belgesi alınarak teslim edildi. Finanşehir Projesi kapsamında toplam 2 bin 700 adet konut sayısına ulaşılması planlanıyor. 

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul Finanskent Mahallesinde yürüttümüz Finans Şehir Projemizin Park Etabında bu yıl içerisinde 438 adet konut tamamlanarak 319 adet konut sahiplerine teslim edilmiştir.  Finans Şehir Projesi...