28 / 03 / 2024

Fırat Muşlu açıklamaları

Fırat Muşlu açıklamaları

Durak Plus Gayrimenkul Başkanı Fırat Muşlu, mevcut kentsel dönüşüm anlayışını eleştirerek, mahalleleri bir araya getirerek sosyal yaşam alanlarının oluşturulması ve belediyelerin kentsel dönüşümü bütünsel olarak elek alması gerektiğini kaydetti.

Fırat Muşlu: Yabancı yatırımcıyı teşvik için yeni imkanlar geliştirilmeli!

Durak Plus Gayrimenkul AS Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu Yabancı yatırımcıyı teşvik için, kendi ülkelerindeki rahatlık ve özgürlüğü sağlayacak şekilde imkanların geliştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Fırat Muşlu: Konut almak daha kârlı!

Türkiye'de konut fiyatlarının çift haneli büyümesini değerlendiren, Durak Plus Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, "Sanayi cazibesini yitirdi. Konut daha kârlı, daha dertsiz." dedi.

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Natura Göksu yüzde 50 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Natura Göksu, Ankara Batıkent’te Göksu Parkı'nın hemen karşısında Fırat Life Style imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 50 peşin kalanı 16 vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı tarafından Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

SASA'nın patronundan bomba açıklamalar! 'SASA hissesi çok yüksek alınmaz diyorum'

Borsa İstanbul'un en tartışmalı iki hissesinden biri olan SASA'nın patronu da hisse fiyatının geldiği seviye konusunda şaşkın. İşte SASA'nın patronu İbrahim Erdemoğlu'nun ilginç açıklamaları...

Asgari ücret ve EYT’de açıklamaların ardı arkası kesilmiyor! AK Partili isim son açıklamayı yaptı

Milyonlarca insan asgari ücret ve EYT ile ilgili son karara odaklanmışken AK Parti hükümetinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’ndan geldi. İşte detaylar…

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Ahmet Fırat: Konut kredilerindeki faiz indirimi vatandaşın cebine yansımalı!

Dün resmi olarak açıklanan TÜİK verilerine göre konut satışları Ekim'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 14,9 artış gösterdi. Fırat Life Style’ın COO’su Ahmet Fırat konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ve müsilaj açıklaması!

"Kanal İstanbul, deniz salyasını azaltacak" diyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamalarıyla gündemde dikkat çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakan Karaismailoğlu'nun açıklamasına ilişkin konuştu.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Kızılay’dan Fırat Kalkanı bölgesine bin konut!

Türkiye, Suriye’de hayatın normale dönmesi için yoğun şekilde çalışıyor. Bir çok alanda yardımlarda bulunan Kızılay şimdi de Fırat Kalkanı bölgesinde 1000 kalıcı konut inşa edecek.

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Fırat Muşlu açıklamaları Haberi

Fırat Muşlu açıklamaları

Durak Plus Gayrimenkul AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, belediyelerin kentsel dönüşümü bütünsel bir plan çerçevesinde ele alması gerektiğini vurguladı. Muşlu, bu konuda şunları söyledi:


Tarihi dokuya dikkat


"Çok fazla yanlış planlama var. Bina dönüşümü olmamalı birkaç mahallenin birleşimiyle yaşam alanına çevrilmeli. Belediye de bu teminatları veren firmalarla bu işi yapmalı. Kentsel dönüşüme şehrin tarihi dokusuna sadık kalınabilen yapılar imar edilmeli. Dönüşümlerin doğru planlamayla devlet kanunları tarafından organize edilerek yapılması lazım.”


Yıllık 20 milyar dolar


BUGÜN TV’de Üç Nokta programına konuk olan Muşlu, inşaat sektörünü de değerlendirdi. Türkiye’de toplamda 6-7 milyon konutluk bir kentsel dönüşüm çalışması planlandığını vurgulayan Muşlu, bunun için yıllık 20 milyar dolar finansmana ihtiyaç olduğunu söyledi. Türkiye’nin bu kaynağı kendisinin sağlamasının mümkün olmadığını vurgulayan Muşlu, şöyle devam etti


Yabancı yatırımcı şart


“Bu...