25 / 04 / 2024

fitness mucizesi

fitness mucizesi

Life fitness’in en çok tercih edilen ev tipi egzersiz modellerinden X1 Eliptical Cross Trainer; hem annenizi hem ailenin tamamına sporu sevdirecek tüm özelliklere sahip...

Bina güçlendirmede mucize yöntem: İşte A'dan Z'ye 'karbon fiber' mucizesi!

Hatay’da üçüz bloklardan biri adeta kum yığınına döndü, biri ağır hasar aldı, diğeri ise dimdik ayakta kaldı. Ayakta olan blok, 14 yıl önce ODTÜ’lü hocaların kendi geliştirdikleri ‘karbon fiber’ yöntemiyle güçlendirilmiş. İşte A'dan Z'ye 'karbon fiber' mucizesi....

Horizon ile evde bile profesyonel koşun! İşte Horizon Fitness koşu bandı modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Profesyonel kalitedeki fitness ekipmanları ile dünyaca bilinen marka Horizon Fitness, koşu bandı modelleri ile dikkat çekiyor. Tüm koşu bandı modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Kadıköy Belediyesi fitness salonunu 5 yıllığına kiraya veriyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi 1. Bodrum katında bulunan Fitness Salonu, 5 yıllığına kiraya veriliyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Kavaklı Spor Merkezi'ne fitness salonu!

Açıldığı günden beri ilçedeki kadınların yoğun olarak kullandığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, şimdi de fitness bölümüyle üyelerine hizmete devam ediyor.

İhlas Marmara Evleri 2.Kısım'a fitness salonu geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen İhlas Marmara Evleri 2. Kısmı’nda açtığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi hizmet vermeye başladı. SPA Merkezi niteliğinde olan merkezin içine fitness salonu da yapılıyor.

Şerafettin Aşut: Arsa rantıyla yeni Türkiye mucizesi mümkün değil!

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aşut, “Ülkemizin basit siyasi kavgalara değil, milleti birbirine kenetleyecek büyük hedeflere ihtiyacı var. Arsa rantı ile yeni Türkiye mucizesi yaratabilmek mümkün değil” dedi.

Jatomi Fitness mahkemeye iflas başvurusu yaptı!

Jatomi Fitness adına mahkemeye sunulan iflas başvurusu dosyasına ulaşıldı. Başvuruda, şirketin kurulduğu günden beri zarar ettiği belirtildi. 2011-15 dönemini kapsayan zarar 77 milyon TL olarak açıklandı.

Jatomi Fitness'tan açıklama!

Jatomi Fitness Group İdari Direktörü iflası doğruladı ve salonun mağdurlarına bundan sonraki süreçte neler yapmaları gerektiğini söyledi.. Salonun bir saat içinde tüm şubelerini kapattığı ve 40 bini aşkın üyeyi mağdur ettiği biliniyor.

Jatomi Fitness iflas etti! Tüm salonlarını kapattı!

İstanbul'da oldukça popüler olan spor salonlarından Jatomi Fitness, çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı.

Mersin Spor Kompleksi fitness salonunun yüzde 90'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi içerisinde yapılan fitness salonu inşaatının yüzde 90’ının tamamlandığı bildirildi. Mersin İdmanyurdu sporcuları ve spor kulüplerine hizmet verecek olan salonun 2016 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Ağaoğlu MyClub’ta Fitness Festivali İstanbul MyFest başlıyor!

Ağaoğlu MyClub, 10-11 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin ilk fitness festivali olan ‘İstanbul MyFest’e ev sahipliği yapıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Fitness Salonu!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli atılan Fitness Salonu inşaatı devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi içerisinde 906 metrekarelik alana yapılan salonun yüzde 40’ı tamamlandı.

Ankara Score Fitness kapandı!

Ankara Dikmen Vadisi’nde büyükelçiler ve bürokratlar başta olmak üzere Ankara cemiyetinin tanınmış isimlerine fitness ve spa hizmeti veren Score Fitness ve Spa Ankara Şubesi kapatıldı.

fitness mucizesi Haberi

fitness mucizesi



Tüm vücudu aynı anda ve zorlamadan çalıştıran fitness mucizesi X1Eliptical Cross Trainer annenizin ihtiyacı olan tüm özellikleri taşıyor. Yüksek kalori yakımını sağlayan, motivasyonu artıran birçok programının yanı sıra sessiz çalışması günün her saatinde spor yapmaya olanak veriyor. 



Özel tasarımıyla tüm vücudu bir arada çalıştırıyor, hedeflenen kalori yakımına daha az yorularak ulaşmanızı sağlıyor.

“Whisper Stride” özelliğiyle sessiz çalışıyor, istediğiniz her saat spor yapmanızı sağlıyor.

Iphone® & Ipod ® Uyumluluğu ile Ipod / Iphone’nuzu cihazla çalıştırabilme ve şarj edebilme olanağı sunuyor.

Antrenör desteğiniz de var: Life Fitness Virtual Trainer sitesine bağlanarak sayısız program indirebilme ve çalıştırabilmeniz mümkün.


Başarısı kanıtlanmış Hill ve Random’un yanı sıra; direnci yavaş yavaş artıran EZ-Incline Resistance ve arazi koşulları simule edilerek, inişli çıkışlı ve farklı direnç seviyelerinin bir arada bulunduğu Sport Training...