29 / 03 / 2024

LIFE FITNESS’tan annelere özel!

LIFE FITNESS’tan annelere özel!

Life fitness’in en çok tercih edilen ev tipi egzersiz modellerinden X1 Eliptical Cross Trainer; hem annenizi hem ailenin tamamına sporu sevdirecek tüm özelliklere sahip...





Tüm vücudu aynı anda ve zorlamadan çalıştıran fitness mucizesi X1Eliptical Cross Trainer annenizin ihtiyacı olan tüm özellikleri taşıyor. Yüksek kalori yakımını sağlayan, motivasyonu artıran birçok programının yanı sıra sessiz çalışması günün her saatinde spor yapmaya olanak veriyor. 



Özel tasarımıyla tüm vücudu bir arada çalıştırıyor, hedeflenen kalori yakımına daha az yorularak ulaşmanızı sağlıyor.

“Whisper Stride” özelliğiyle sessiz çalışıyor, istediğiniz her saat spor yapmanızı sağlıyor.

Iphone® & Ipod ® Uyumluluğu ile Ipod / Iphone’nuzu cihazla çalıştırabilme ve şarj edebilme olanağı sunuyor.

Antrenör desteğiniz de var: Life Fitness Virtual Trainer sitesine bağlanarak sayısız program indirebilme ve çalıştırabilmeniz mümkün.


Başarısı kanıtlanmış Hill ve Random’un yanı sıra; direnci yavaş yavaş artıran EZ-Incline Resistance ve arazi koşulları simule edilerek, inişli çıkışlı ve farklı direnç seviyelerinin bir arada bulunduğu Sport Training programlarıyla motivasyonunuzu hiç düşürmüyor. 


X1 Eliptical Cross Trainer; ayrıca kas ve dolaşım sisteminizi egzersize hazırlayan “Warm –Up Mode”, egzersiz sonrası kalp atışlarını güvenle normal seviyesine döndüren “Cool-Down Mode” gibi özelliklere de sahip.



Geri Dön