29 / 03 / 2024

LIFE FITNESS’tan annelere özel

LIFE FITNESS’tan annelere özel

Life fitness’in en çok tercih edilen ev tipi egzersiz modellerinden X1 Eliptical Cross Trainer; hem annenizi hem ailenin tamamına sporu sevdirecek tüm özelliklere sahip...

ŞOK’tan annelere müjde! Anne yanı bebek yatağı 169 TL’ye, bebek lastikli çarşaf 39,95 TL’ye düştü!

ŞOK’tan bugüne özel pek çok üründe indirim geldi. Bu doğrultuda, anne yanı bebek yatağı 169 TL’ye, bebek lastikli çarşaf 39,95 TL’ye düştü. İşte ŞOK Market fiyat listesi 19 Temmuz 2023 Çarşamba...

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Opel'in etkileyici tasarıma sahip Zafira Life serisine zam geldi! İşte 31 Mayıs fiyat listesi

Alman otomobil markası Opel'in hem aileler hem de iş hayatı için tasarladığı Opel Zafira Life serisi tanıtıldığı ilk günden bu yana ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Volkswagen Caravelle'ye ciddi anlamda rakip olan araç rakibine kıyasla daha teknolojik özellikleri uygun fiyata sunabiliyor.

Parlamenter Golf Life'tan yabancılara özel kampanya!

Yabancıya konut satışını artırmak için yeni bir kampanya başlatan Ankara Golfkent, Golfkent’in Parlamenter Golf Life etabından konut alan yabancı yatırımcıların vatandaşlık masraflarını karşılıyor.

Kervanlı Life İnşaat'tan Gaziantep'te yatırım fırsatı!

Gaziantep'te faaliyet gösteren Kervanlı Life İnşaat, projelerini hızla hayata geçiriyor. Şirket, vatandaşların aldığı dairelere istek halinde en uygun kiracıyı buluyor.

Life City Turgutlu tanıtıldı!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ÖzManysa İnşaat tarafından yapımına devam edilen Life City Turgutlu projesi törenle tanıtıldı.

S Life Ekspres lokasyon!

S Life Ekspres lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. "Daha fazla kazan, daha fazla yaşam, daha fazla alışveriş" sloganıyla tanıtılan proje Si Yapı ve Sak Group ortaklığında hayata geçiriliyor. 

Adana Twins Life projesi tanıtıldı!

Halk Yapı İnşaat yeni projesini Adana'da inşa ediyor. Firmanın 13. projesi Twins Life'ın lasmanı gerçekleşti. Proje, 2 tip lüks daireden meydana geliyor.

Flex Life Studio Mavişehir Sports International'da tanıtıldı!

BYY İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Çiğli'deki Flex Life Studio projesi Mavişehir Sports International'da kurduğu stant ile tanıtıldı.

Teos Life Residence fiyatları 289 bin TL'den başlıyor!

4 Blokta 44 daireden meydana gelen Teos Life Residence fiyatları 289 bin TL'den başlıyor. Proje "Kazançlı yatırımın doğal hali" sloganıyla basına tanıtılıyor.

Brooklyn Life’tan yeni yıl kampanyası!

Pana Yapı’nın hayata geçirdiği Brooklyn Life yeni yıl kampanyası kapsamında; yüzde 50 peşinat, bankasız, kefilsiz 24 ay yüzde 0 vadelendirme ile 393 bin TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olurken baştan kazanmak isteyen herkesi davet ediyor.

Onur Park Life'ta metrekaresi 2 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla!

Hazır beton üretimiyle tanınan Onur Çimento Yapı, Esenyurt’un kuzeyinde hayata geçirdiği 718 konutluk Onur Park Life projesiyle gayrimenkule girdi. Projede metrekare satış fiyatları 2 bin 600 TL’den başlıyor.

Genç Yapı Çengelköy Life'tan Emlak Konut kampanyasına destek!

Genç Yapı’nın Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer Ekmen, Emlak Konut GYO öncülüğünde devlet desteğiyle başlayan ve çok değerli firmaların en özel projeleriyle destek verdiği düşük faiz uzun vade kampanyasına yürekten inandıklarını belirtti.

LIFE FITNESS’tan annelere özel Haberi

LIFE FITNESS’tan annelere özel



Tüm vücudu aynı anda ve zorlamadan çalıştıran fitness mucizesi X1Eliptical Cross Trainer annenizin ihtiyacı olan tüm özellikleri taşıyor. Yüksek kalori yakımını sağlayan, motivasyonu artıran birçok programının yanı sıra sessiz çalışması günün her saatinde spor yapmaya olanak veriyor. 



Özel tasarımıyla tüm vücudu bir arada çalıştırıyor, hedeflenen kalori yakımına daha az yorularak ulaşmanızı sağlıyor.

“Whisper Stride” özelliğiyle sessiz çalışıyor, istediğiniz her saat spor yapmanızı sağlıyor.

Iphone® & Ipod ® Uyumluluğu ile Ipod / Iphone’nuzu cihazla çalıştırabilme ve şarj edebilme olanağı sunuyor.

Antrenör desteğiniz de var: Life Fitness Virtual Trainer sitesine bağlanarak sayısız program indirebilme ve çalıştırabilmeniz mümkün.


Başarısı kanıtlanmış Hill ve Random’un yanı sıra; direnci yavaş yavaş artıran EZ-Incline Resistance ve arazi koşulları simule edilerek, inişli çıkışlı ve farklı direnç seviyelerinin bir arada bulunduğu Sport Training...