25 / 04 / 2024

annelere özel

annelere özel

Life fitness’in en çok tercih edilen ev tipi egzersiz modellerinden X1 Eliptical Cross Trainer; hem annenizi hem ailenin tamamına sporu sevdirecek tüm özelliklere sahip...

Ziraat Bankası’dan tüm annelere jest! Anneler Günü’nde Ziraat Bankası hediyesi ile geldi!

Anneler Günü yaklaşırken, Ziraat Bankası bu özel günü unutmadı. Tüm annelere yeni bir kampanya hazırladı. İşte detaylar!

Tchibo’dan Anneler Günü'ne özel ürünler ve özel fiyat listesi! işte Tchibo'da şaşırtan fiyatlar

Gerçek kahve lezzetini arayan annelere en lezzetleri kahve çeşitleri ve fonksiyonel kahve makineleri, stilinden ödün vermeyenlere ise kolyeden çantaya birbirinden şık tasarımlı aksesuarlar, Tchibo’nun Anneler Günü’ne özel sunduğu en uygun hediye seçenekleri arasında.

ŞOK’ta annelere özel müthiş indirimler! Bebek nevresim seti 130 TL’ye, anne yanı bebek yatağı 140 TL’ye düştü!

ŞOK Market’in 5 Nisan-23 Nisan tarihleri arasında indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, bu tarihlerde ŞOK’ta bebek nevresim seti 130 TL’ye, anne yanı bebek yatağı 140 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta diğer ürünler ne kadar? İşte detaylar...

Çalışan anneler bu destek ödemelerine mutlaka bakın! 25 bin TL alabilirsiniz!

Çalışan çocuk sahibi kadınların korunmasına yönelik yasalar kapsamında annelere özel bazı önemli destekler bulunuyor. 2023 yılında çalışan annelere özel yapılacak ödemeler ise artış gösterdi. Peki yeni yılda çalışan anneler hangi destek ödemelerini alacak?

Bakanlık’tan sadece anneleri ilgilendiren kampanya! Tek bir başvuru yüzünüzü güldürecek! İşte detaylar!

Artan enflasyon ile baş edebilmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni kampanyalar üretiyor. Bakanlık annelere özel üç ayrı sosyal yardım kampanyası düzenledi. İşte kampanya detayları!

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmedim, duymadım demeyin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da yeni doğum yapan annelere, doğum yardımı yapıyor. Sadece bir sefere özel olarak bin 300 Türk Lirası olarak ödeniyor. Karşılıksız ve geri ödemesiz doğum yardımı hakkında bütün detaylar...

Eston Şehir Mahallem’de Anneler Günü’ne özel yüzde 25 indirim!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem annelere çok özel bir sürpriz hazırladı. Sadece 14 Mayıs Pazar Anneler Günü etkinliğinde yüzde 25 indirim fırsatı sunulacak.

Newjoy'dan gençlere ve annelere özel hediyeler!

Newjoy, kaliteli, sağlıklı, çevreci ve modern tasarımlarıyla bebek ve genç mobilyasında fark yaratıyor. Yeni nesil gençlerin ve ebeveynlerin ihtiyaçlarına göre tasarımlarını şekillendiren Newjoy, gençlere ve annelere özel hediyeleriyle yüzleri güldürüyor.

Toskana'dan annelere özel yüzde 15 indirim!

Toskana Vadisi içinde hayata geçirilen tek katlı villa konseptli Toskana Orizzonte'de, 8 Mayıs Anneler Günü'ne özel yüzde 15 indirim yapılıyor.

SofaLoca'dan annelere özel kampanya!

126 milyon liralık bir yatırımla Ankara'nın en değerli projelerinden biri olarak One çıkan SofaLoca, sadece 10 Mayıs Anneler Günü'ne özel olarak düzenlenen kampanya kapsamında tüm annelere ekstra indirim avantajı sunuyor.

Denge Yapı'dan annelere özel fırsatlar!

Denge Yapı, Sancaktepe'de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde geçerli olacak bir kampanya düzenledi. Kampanya "Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde" adını taşıyor.

Kliksa'dan annelere özel kampanya!

Online alışveriş platformu Kliksa, Anneler Günü hediyesi almak isteyenlere elektrikli ev aletlerinden mutfak gereçlerine, akıllı telefon ve tabletlerden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok üründe yüzde 50'ye varan indirim imkanı sunuyor.

Özdilek AVM'de annelere özel hediye ve indirimler!

Özel günlerde hazırladığı etkinliklerle dikkat çeken Özdilek Avm'de bu kez Anneler Günü'nde çok özel anlar yaşanacak. Özdilek AVM'de annelere özel hediye ve indirimler yer alacak.

annelere özel Haberi

annelere özel



Tüm vücudu aynı anda ve zorlamadan çalıştıran fitness mucizesi X1Eliptical Cross Trainer annenizin ihtiyacı olan tüm özellikleri taşıyor. Yüksek kalori yakımını sağlayan, motivasyonu artıran birçok programının yanı sıra sessiz çalışması günün her saatinde spor yapmaya olanak veriyor. 



Özel tasarımıyla tüm vücudu bir arada çalıştırıyor, hedeflenen kalori yakımına daha az yorularak ulaşmanızı sağlıyor.

“Whisper Stride” özelliğiyle sessiz çalışıyor, istediğiniz her saat spor yapmanızı sağlıyor.

Iphone® & Ipod ® Uyumluluğu ile Ipod / Iphone’nuzu cihazla çalıştırabilme ve şarj edebilme olanağı sunuyor.

Antrenör desteğiniz de var: Life Fitness Virtual Trainer sitesine bağlanarak sayısız program indirebilme ve çalıştırabilmeniz mümkün.


Başarısı kanıtlanmış Hill ve Random’un yanı sıra; direnci yavaş yavaş artıran EZ-Incline Resistance ve arazi koşulları simule edilerek, inişli çıkışlı ve farklı direnç seviyelerinin bir arada bulunduğu Sport Training...