16 / 04 / 2024

fiyapı yeniden iflas erteleme davası son durum

fiyapı yeniden iflas erteleme davası son durum

Geçtiğimiz sene 16 Temmuz'da Fiyapı'ya mahkeme tarafından 1 yıllık iflas erteleme kararı verilmişti. Kararın son günü herhangi bir açıklama yapılmazken bugün aldığımız bilgilere göre şirketin iflas erteleme davası Kasım'a ertelendi.

Dünyaca ünlü şirket 6 yıl önce iflas vermişti. Şimdi yeniden dönüyorlar

Dünyaca ünlü bir havayolu şirketi, 6 yıl önce iflas vermesinin ardından yeniden piyasaya dönüyor.

Türkiye'nin kriz notunda son dakika gelişmesi: Yeniden rekor kırdı 'İflas demek kaos demek' uyarısı

Türkiye ekonomisi adım adım çöküyor mu? Açıklanan son dakika verisine göre kredi iflas riskini gösteren CDS puanları yeni bir rekor kırdı. Son açıklanan veriyle birlikte kredi iflas riski 900'ü aştı. Verilerin açıklanmasından sonra DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bu işin şakası yok" dedi.

Kripto şirketi iflas başvurusunda bulundu

ABD merkezli kripto para aracı Voyager Digital, iflas başvurusunda bulunduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, ABD İflas Kanunu'nun 11'inci Bölümü uyarınca ödenemeyen borçların yeniden yapılanma sürecinin başlatıldığı belirtildi.

İcra iflas kanunu değişikliği ile yeniden yapılandırma TBMM'de görüşülecek!

'İcra iflas kanunu değişikliği ile yeniden yapılandırma düzenlemeleri ve teklifleri TBMM komisyonlarınca masaya yatırılacak.

Almanya'da iflas eden şirket sayısı arttı!

Almanya'da mart ayı şirket iflası yüzde 20'yi geçti. Konuya ilişkin açıklamada, " Şubat ayındaki ılımlı bir artışın ardından, martta şirket iflaslarının sayısı yeniden arttı, ve bu sefer daha güçlü." değerlendirmesi yapıldı.

İflas isteyen şirketler yeni anlaşmayla toparlanacak!

Prof. Dr. Oğuz Atalay, Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalay, bu kapsamda iflas isteyen şirketlerin toparlanabileceğini belirtti.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor!

Sağlık Bakanlığı, yüzde 75'i tamamlanan 150 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin inşaatının yüklenici firmanın iflası sebebi ile tamamlanamadığını yeniden ihaleye çıkacağını açıkladı. 

İcra ve iflas harçları 2016!

İcra ve iflas işlemlerinde başvuru sahibinin belli harçları ödemesi isteniyor. Ödenecek bu harçlar her sene yeniden belirleniyor. İşte icra ve iflas harçları 2016..

Sabuncubeli Tüneli'nde çalışmalar yeniden başladı!

İzmir- Manisa arasını karayoluyla 15 dakikaya indirmek için 4 yıl önce yapımına başlanan, ancak geçen yıl yüklenici firmanın iflas etmesiyle çalışmaların durduğu Sabuncubeli Tüneli'nde çalışmalar yeniden başladı.

Sabuncubeli Tüneli çalışmaları yeniden başladı!

İZMİR- Manisa arasını karayoluyla 15 dakikaya indirmek için 4 yıl önce yapımına başlanan, ancak geçen yıl yüklenici firmanın iflas etmesiyle çalışmaların durduğu Sabuncubeli Tüneli'nde çalışmalar yeniden başladı,

Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar yeniden başladı!

Manisa arasını karayoluyla 15 dakikaya indirmek için 4 yıl önce yapımına başlanan, ancak geçen yıl yüklenici firmanın iflas etmesiyle çalışmaların durduğu Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar yeniden başladı.

Malatya Arena için yeniden ihale yapılacak!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yüklenici firması iflas eden Malatya Arena Stadı için yeniden ihaleye çıkılacağını söyledi. Çalık, ihale sürecinin hemen başlatılacağı bilgisini paylaştı.

İcra ve iflas harçları 2015!

İcra ve İflas harçları, her sene yeniden belirleniyor. 2015 yılında uygulanan Yargı Harçları listesine göre, icraya başvurma harcı 27,70 TL olarak belirleniyor. İşte diğer icra ve iflas harçları 2015..

fiyapı yeniden iflas erteleme davası son durum Haberi

fiyapı yeniden iflas erteleme davası son durum

Fiyapı'nın iflas erteleme davasının bitiş gününün dün olduğunu duyurmuştuk. Dün saat 13.40'ta  İstanbul  Anadolu 13. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde gerçekleştirileceği bilinen Fiyapı iflas erteleme davasında sonuç olarak iflas erteleme davası Kasım'a ertelendi..Fiyapı iflas erteleme kararı geçen sene 16 Temmuz'da verilmişti. 


2013 Fiyapı iflas erteleme mahkeme kararı:


Fiyapı iflas erteleme karar dosyası 1 için tıklayın


Fiyapı iflas erteleme karar dosyası 3 için tıklayın


Kübra...