19 / 04 / 2024

flex kurtköy ulaşım

flex kurtköy ulaşım

Dumankaya İnşaat projesi olan Flex Kurtköy nerede , nasıl gidilir, telefon numarası ve proje detaylarının tamamı haberimizin içerisinde yer alıyor...

Kurtköy Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıda!

Kurtköy Mahallesi, 3965 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin imar planı bugün askıya çıktı..

Arnavutköy Ulaşım Akademisi imara açıldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mevkii’nde yaklaşık 114 dönümlük merayı, Ulaşım Akademisi olarak kullanılmak üzere Belediye Hizmet Alanı kapsamına aldı.

360 Kurtköy ulaşım!

360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Pendik Çamlık lokasyonunda yer alıyor. Teslimlerin 2018 yılı Temmuz ayında yapılacağı proje 540 adet daireden meydana geliyor.

360 Kurtköy Pendik ulaşım!

360 Kurtköy Pendik ulaşım bilgileri göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çamlık bölgesinde bulunuyor. Daire ve villalardan oluşan proje yarın basına tanıtılacak.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesini müşteriler belirleyecek!

Erguvan İnşaat Kurtköy'de inşa edeceği 5. projesine farklı bir şekilde başlıyor. İlk kez bir proje internet üzerinden 'Burada ne olsun?' sorusunun yanıtına göre şekillendirilecek.

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım!

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Pendik Çamlık bölgesinde yer alıyor. Projede konutlar 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi!

Toplam 18 bin metrekare alanda inşa edilecek olan Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi için ön talep toplanmaya başladı. Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi müşterilerin önerilerine göre şekillendirecek.

Erguvan İnşaat'ın 5. Kurtköy projesini müşterileri belirliyor!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de hayata geçireceği beşinci projesinin mimarisinden konseptine, isminden sosyal donatılarına hemen her detayı müşteriler tarafından belirlenecek..

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım!

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, Dumlupınar Mahallesi Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede yüzde 0,25 faiz oranıyla 48 ay vade imkanı sağlanıyor.

Antalya'yı ulaşım projeleri marka şehir yapacak!

Seçim sürecinde Antalya'yı adım adım dolaşarak ön plana çıkan isim Ulaştırma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'dı. Elvan; samimiyeti, sorunlara yönelik anında çözümleri ve projeleri ile herkesimden Antalyalının gönlünü kazandı.

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım!

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım bilgilerine göre proje, Atatürk Havalimanı’na ve E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 1.167 adet daireden oluşuyor. Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri kapsamında proje -Maslak’a 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

1997 yılında İstanbul'da arsa fiyatları milyarlık rakamlara ulaşmış!

1997 yılında şehirde boş yer kalmaması nedeniyle Silivri, Çatalca gibi ilçelerindeki arsalar milyarlık rakamlara ulaşmış. Silivri'deki arsalar metrekaresi 12 milyon liradan, Kurtköy'de ise 5 milyon liradan satılıyormuş.

flex kurtköy ulaşım Haberi

flex kurtköy ulaşım

376 adet konutun yer aldığı Flex Kurtköy projesi, Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. 5 blok olarak tasarlanan projede teslimler 2013 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. Projenin satış ofisine 444 7 222 numaralı telefondan ulaşmak mümkün.


Flex Kurtköy nerede? Nasıl gidilir?

E-5’den gelirken Pendik Tersane - Sabiha Gökçen Kavşağı’ndan Kurtköy yönüne dönüldüğünde, yaklaşık 3 kilometre sonra Dumankaya yönlendirme tabelalarını takip ederek Aydınlı sapağından yoldan ayrılın. Karşınıza gelecek olan ilk kavşaktaki Dumankaya yönlendirme tabelası istikametinde sağa dönerek ilerlediğinizde Dumankaya Gizli Bahçe Konakları sağ tarafınızda kalacak. Projenin önünden geçtikten sonra ilk sağdan girerek satış ofisine ulaşabilirsiniz.


Flex Kurtköy nerede , adres;

Dumankaya Showroom Proje Tanıtım Merkezi - Aydınlı

Adres : Aydınlı Mah. Çamlıbelde Sok. Tuzla - İSTANBUL

Tel  : (216) 393 08 86

Fax : (216) 393 11 65

Çağrı Merkezi :...