18 / 04 / 2024

Flex Office teslim tarihi

Flex Office teslim tarihi

Bahçeşehir Flex Office kampanyası devam ediyor. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede anahtar teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Bahçeşehir Flex Office iletişim!

Bahçeşehir Flex Office iletişim için 0212 672 88 98 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmana özel avantajlar ile satışlarına devam eden proje 321 adet üniteden meydana geliyor.

Flex Office ulaşım bilgileri!

Flex Office ulaşım bilgilerine göre proje metro, banliyö treni, İETT otobüsleri merkezi ve otobana yakın mesafede bulunuyor. Toplam 321 adet daireden oluşan proje 100 milyon lira yatırım değerine sahip.

Flex Office fiyat listesi!

Flex Office fiyat listesine göre daireler 119 bin TL'den başlıyor. Toplam 321 adet daireden oluşan projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirliyor.

Dumankaya Flex Office satılık!

Dumankaya Flex Office satılık daire fiyatları 119 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen proje 100 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Flex Office nerede?

Flex Office projesi Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak hayata geçiriliyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunabilen projede toplam 321 adet ofis bulunuyor. Peki Flex Office nerede yükseliyor?

Flex Office satış ofisi telefon!

Flex Office satış ofisi telefon numarası 0212 672 88 98 olarak belirlendi. Toplam 321 adet ofisten oluşan proje İETT otobüsleri merkezi ve otobana yakın mesafede yer alıyor.

Flex Office ne zaman teslim?

Dumankaya İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Flex Office projesi 32 katlı tek kule halinde yükseliyor. Peki Flex Office ne zaman teslim edilecek?

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

İzmir Flex Life Studio teslim tarihi!

35 daireye özel 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan İzmir Flex Life Studio projesi 3 bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. İşte İzmir Flex Life Studio teslim tarihi...

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Dumankaya İnşaat projesi Flex Office Bahçeşehir'de satış fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya İnşaat Pas Geç kampanyası!

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Flex Office klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırıyor!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de yükselen projesi Flex Office'de daire sahiplerine evleriyle iş yerleri aynı ortamda sunuluyor. Projede 321 ünite bulunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Seba Office Ayazağa teslim tarihi!

Seba Office Ayazağa teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirtiliyor. Seba Office Ayazağa'da metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor...

Cendere Seba Office teslim tarihi!

Cendere Seba Office teslim tarihi Mayıs 2017 yılı olarak belirtiliyor. Cendere Seba Office projesinde metrekare birim satış fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor...

Seba Office Boulevard Ayazağa teslim tarihi!

Seba Office Boulevard Ayazağa teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirtiliyor. Seba Office Boulevard Ayazağa projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor.

Seba Office Boulevard ofis teslim tarihi!

Seba Office Boulevard ofis teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirtiliyor. Ayazağa'da yükselen Seba Office Boulevard projesinde ofis ve dükkanlar olmak üzere 204 bağımsız birim yer alıyor...

Cendere Seba Office Boulevard teslim tarihi!

Cendere Seba Office Boulevard teslim tarihi Mayıs 2017 yılı olarak belirtiliyor. Cendere Seba Office Boulevard projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar+KDV'den başlıyor...

Kağıthane Seba Office Boulevard ne zaman teslim?

Seba Office Boulevard İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Arsa alanı 24 bin 621 metrekare olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor. Peki Kağıthane Seba Office Boulevard ne zaman teslim edilecek?

Flex Office teslim tarihi Haberi

Flex Office teslim tarihi

Bahçeşehir Flex Office kampanyası kapsamında fırsatlar sunuluyor. Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok halinde inşa ediliyor. 


Flex Office Bahçeşehir'de fiyatlar 198 bin TL'den başlıyor. Toplam 321 adet home ofis daireden oluşan proje 100 milyon TL yatırım bedeline sahip.


İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde yükselen Dumankaya Flex Office Rezidans'ta stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor. 


Flex Office'in sosyal donatı alanları; kat bahçeleri, bireysel çalışma alanları, depo ve arşiv alanları, toplantı odaları,lobi hizmetleri ve ofis box ünitelerindan meydana geliyor. 


Bahçeşehir Flex Office kampanyası!

198 bin TL'lik daire için;

- Yüzde 25 peşinatlı;

49 bin 500 TL peşin olarak ödeniyor. Kalan bedel 2 bin 130 TL'lik taksitlerle 120 ay vadelendiriliyor. Dumankaya 1.420 TL'lik taksitler halinde toplam 170 bin 400 TL...