26 / 04 / 2024

FLEXOBİT membran

FLEXOBİT membran

Yalıtım işinde 30 yıllık tecrübesi ve uzmanlığı ile Türkiye’de inşaat sektörü devlerinin çözüm ortağı Canpa, Flexobit membrandaki başarıları sayesinde Bitufa’nın Asya ve Afrika ülkelerine dağıtımını yapmaya başladı.

Canpa, FLEXOBİT membran ile su yalıtımında çığır açıyor!

Türkiye’de yalıtımın uzmanı Canpa, kendi kendini onarma özelliğine sahip FLEXOBİT membran ile su yalıtımında yeni bir çığır açıyor.

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

ODE Yalıtım yeni Epikon Membran serisini tanıttı! 

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE, Bitümlü membran pazarında farklı talep ve ihtiyaçlara yanıt verebilmek amacıyla ürün geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma, yeni Epikon Membran serisini tanıttı.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

Canpa, EPDM su yalıtımı eğitimi verdi!

Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörü Canpa’nın düzenlediği eğitim seminerinde EPDM su yalıtım membran ürününün uygulamasına ilişkin bilgiler verildi.

Canpa, FLEXOBİT membran ile su yalıtımında çığır açıyor!

Türkiye’de yalıtımın uzmanı Canpa, kendi kendini onarma özelliğine sahip FLEXOBİT membran ile su yalıtımında yeni bir çığır açıyor.

Türkiye'de mega projelerin membran tercihi Stoper oldu!

Stoper, 5 kıtada Türkiye’yi temsil ediyor37 ülkeye ihracat yapan Stoper, başarısını Ar-Ge çalışmaları sayesinde geliştirdiği formüllere, farklı iklim koşullarına uygun çözümler üretmesine, MARDAV'ın çok güçlü dağıtım ağına borçlu.

Fondaline yalıtım koruyucu membranların 3 metrelik eni bulunuyor!

Onduline Avrasya'nın inşaat sektörüne kazandırdığı ve şimdiye kadar 2 metre eninde olan Fondaline 400 yalıtım koruyucu membranı, 3 metre eninde de üretilerek kullanıcıların hizmetine sunuldu.

EXPO Gölü’nün ana gövde yalıtımı tamamlandı!

EXPO 2016 Antalya alanı içerisine yapılan EXPO Gölü’ nün ana gövdesinin membran kaplaması tamamlandı. EXPO Gölü’nün Aksu ile Tehnelli Çayı bağlantılarının yalıtım çalışmaları devam ediyor...

Su yalıtımı ile binaların ekonomik ömrü uzuyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, su yalıtımındaki iddialı markası Focus Membran ile yapılacak uygulamalarla suyun yapılara verdiği hasarın önüne geçilebileceğinin altını çiziyor.

ODE Yalıtım, Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda iki ödül birden kazandı!

ODE Yalıtım, (ASD) Türkiye Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları 2013 Yarışması’nda, ODE Starflex ve ODE Membran ürünlerinin yeni ambalajlarıyla ödüle layık görülerek iki ödül birden kazandı...

Membran nedir?

Yapı malzemeleri arasında yer alan membran nedir? Yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Multiplan Yalıtım Türkiye’de ilk kez PVC membran üretimini gerçekleştirdi!

Türkiye’de ilk kez PVC membran üretimini gerçekleştiren Multiplan Yalıtım Sistemleri, su yalıtımında yapılara temelden çatıya kadar kesin çözümler sunuyor...

FLEXOBİT membran Haberi

FLEXOBİT membran

Flexobit membran malzemesinin dünyada oldukça yaygın bir kullanım alanı olduğunu belirten Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, özellikle su yalıtımının çok kritik olduğu deniz bölgelerinde yapılan yalıtım uygulamalarında bu ürünün tercih edildiğini belirtti. Özcan, ‘’98 yılından beri Türkiye’de Bitufa’nın distribütörlüğünü Canpa olarak biz yapıyoruz. Türkiye’de önemli projelere attığımız Flexobit imzasıyla bizi Asya ve Afrika ülkelerinin dağıtım merkezi haline getirdiler’’ dedi.

Türkiye Dubai pazarını geçti

Kendi kendini onarma özelliğiyle su yalıtımında mucize ürün olarak adlandırılan Flexobit’in dağıtımında Dubai’nin uzun zamandır daha başarılı olduğunu söyleyen Özcan ‘’ Yüzde 1000 esneme kabiliyeti olan ve kopmayan yapıdaki bu malzeme, delinme durumunda kendi kendini tamir edebiliyor. Dubai deniz üzerine kurulu bir şehir ve suyun çözümü de Flexobit. Dünyanın en yüksek yapılarında kullanıldıktan sonra artık oradaki yapılaşma...