25 / 04 / 2024

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü

İstanbul Bakırköy ilçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy ilçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Sirkeci demiryolu hattındaki 6 köprüye ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İstanbul Sirkeci-Uzunköprü demiryolu hattı üzerindeki altı köprünün yenilenmesine yönelik yapım işinin akıbetini sordu..

Batman Çayı'na bin 430 metrelik demiryolu viyadüğü yapılıyor!

Devlet Demir Yolları (DDY) Batman Çayı üzerinde bin 430 metre uzunluğunda demiryolu viyadüğü yapıyor. Diyarbakır'ın Bismil İlçesine bağlı Sinan köyü yakınlarından geçen ve Batman ile Diyarbakır'ı birbirine bağlayan tarihi Zilek Demiryolu Köprüsü, Ilısu Barajı'nın tamamlanması halinde sular altında k

Galatasaray'ın Riva ve Florya projeleri bugün Genel Kurul'da!

Yönetim, Riva ve Florya arazilerinin değerlendirmesi için yetki istiyor. Muhalefet “Değerinin altına gidiyor” diyor. Tek gündemi olan kurulda Emlak Konut ile imzalanan ön protokol Genel Kurul’un oyuna sunulacak

Iğdır demiryolu üssü haline gelecek!

Bakan Arslan, "Havalimanının giriş peronunun büyütülmesi, konveyörlerin alt kata alınmasıyla ilgili çalışmayı da yapacağız. Bakü-Tiflis-Kars'la birlikte, Kars'a kadar gelecek hızlı trenle birlikte gerçekten bölgenin demiryolu üssü olmasını istiyoruz. " dedi.

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatı çöktü!

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatında iş kazası yaşandı. Demiryolu inşaatında çalışan Ramazan Dağdelen Muş’a yakın bir bölgede açılan tüneli genişletmek için tünel alanına girdiği zaman yaşanan göçüğün altında kaldı.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm yeni yatırım alanları açacak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Buradan sektör temsilcilerine sesleniyorum. Bu bölge, Bursa'nın en değerli bölgesi. Demiryolu altı olarak bilinen bu bölgede 2 bin metrekarelik yer toplayan bize gelsin. " dedi.

İzmir Ödemiş'te alt geçit çalışmaları ne zaman başlayacak?

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallelerinin arasından geçen demiryolu yüzünden karşıya geçmekte zorlandıklarını dile getiren çevre sakinleri kazaların önlenmesi için alt geçit yapılmasını istedi.

ECE Türkiye, Aqua Florya'nın kiralama faaliyetlerini üstlendi!

ECE Türkiye, İstanbul’daki “Aqua Florya” Alışveriş Merkezi’nin uzun dönemli yönetimini ve kiralama faaliyetlerini üstlenecek. Aqua Florya, dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum ile aynı çatı altında bulunuyor.

1986 yılında Tüpgeçit, denizin 50 metre altından geçecekmiş!

1986 yılında iki yakayı birbirine bağlayacak Demiryolu Tüpgeçit Projesi, Eminönü-Üsküdar arasında yapılacakmış. Sondaj çalışmaları devam eden Tüpgeçit, denizin 50 metre altından geçecekmiş ve bin 950 metresi su altında olacakmış.

Yaya alt geçidine Koru Florya adının verilmesi tartışması!

Küçükçekmece Cennet Mahallesi yaya alt geçidine “Koru Florya” isminin verilmesi Cennet Mahallesi sakinlerinin tepkisine neden oldu. Konu milletvekilleri tarafından soru önergesi olarak meclise taşındı...

1969 yılında Florya'da 60 bin liraya daire!

Reşat Altın'ın 203 liraya satıldığı 1969 yılında, Florya'da denize nazır daireler 60 bin lira ile 80 bin lira arasında satılacakmış. 296 adet altın parasına Florya'da daire satın alınabilirmiş.

1955 yılında Florya'da 8.080 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 74 liraya satıldığı 1955 yılında Florya'da 12 ay taksitle 9 bin 500 liraya, peşin 109 adet altın parasına, 8 bin 80 liraya arsa satın almak mümkünmüş.

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Haberi

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bakırköy İlçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12 Mayıs 2017 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 11 Eylül 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...