28 / 03 / 2024

florya imara mı açlıyor

florya imara mı açlıyor

Dumankaya İnşaat, kendisi veya başka şirketler aracılığıyla, Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'nin kulübün Riva'daki arazisine taşınması ve bu iki arsanın farklı projeler geliştirilerek birlikte değerlendirilmesini önerdi.

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket kuruldu!

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 83 bin 525 TL sermaye bedeli ile Mehmduh Öztürk ve Aynur Öztürk ortaklığında kuruldu.

TMMOB'un imar mücadelesinde sona gelindi! İzmir Çeşme Projesi'nde tarım alanları imara açılmayacak!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından imara açılmak istenen Çeşme Projesi iptal edildi.

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul açıklaması! Nedenleriyle peş peşe duyurdu! Sakıncalı... 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul'da artık imara müsaade etmemek lazım" diyerek, dönüşüm ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Filyos'taki imara aykırı yapılar için yıkım kararı!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Filyos'ta 26 adet yapı ve bir yapı için alınmış 10 adet yapı kayıt belgesinde yapılan incelemede üç adet yapıdaki yedi adet bağımsız bölümün imara aykırı olduğunu belirledi.

Sakarya Karasu'da imara aykırı bina yıkım bekliyor! 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ve imara aykırı olan bina için geçtiğimiz sene yıkım kararı alınmıştı. Fakat bina için herhangi bir işlem yapmadı. 

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketinin merkezi Bağcılar’da yapıldı.

Antalya Muratpaşa'daki falezler imara mı açıldı?

Antalya'nın doğal güzelliklerin biri olarak bilinen falezler üzerine 15 katlı bina inşaatına izin verildi.  Karar Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde oy çokluğu ile kabul edildi. 

Kaz Dağları imara mı açılıyor?

Balıkesir'e bağlı Edremit Belediyesi'nin Kaz Dağlarını yeniden imara açtığı ve tarım arazilerini doğrudan satış yoluyla satışa çıkarttığı iddia edildi. 

Bodrum’da 1.1 milyon metrekare hazine arazisi imara mı açıldı?

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde 1.1 milyon metrekarelik hazine arazisinin imara açıldı. Söz konusu karara Bodrum halkı tepki gösterdi. 

Özel ağaçlandırma sistemi ile kıyılar imara mı açılıyor?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Saygı Öztürk bugünkü köşesinde özel ağaçlandırma yönetmeliğini kaleme aldı.

florya imara mı açlıyor Haberi

florya imara mı açlıyor

Dumankaya inşaat'ın sponsorluk için yapılan görüşmede Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili proje fikirlerini de gündeme getirdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Dumankaya, kendisi veya başka şirketler aracılığıyla, Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'nin kulübün Riva'daki arazisine taşınması ve bu iki arsanın farklı projeler geliştirilerek birlikte değerlendirilmesini önerdi. Tesislerin Riva'ya taşınması ve Florya'nın da imara açılmasının Riva'daki arsayı yatırımcı için cazip hale getireceğine dikkat çekilirken, projeleri üstlenecek şirketin kulüp için yeni tesisi de inşa edebileceği konuşuldu. Projelerde ofis ve otel gibi sürdürülebilir gelir getirecek yapıların da yer almasıyla kulübün borçlarını ödeyip artıya geçebileceği bir sistem yaratılabileceği ifade...