10 / 05 / 2024

florya tren kazası

florya tren kazası

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

İnşaat mühendislerinden '2. Çorlu vakası yaşanmasın' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi, Ergani'deki demiryolundan paylaştığı bir fotoğrafla Çorlu'daki tren kazasını hatırlattı ve önlem alınmasını talep etti.

Cahit Turhan: Her şeye rağmen en güvenli ulaşım sistemi demiryolları!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara'da yaşanan tren kazasına ilişkin, "Bu kaza üzerinden hükümetimize, şahsıma saldırılar, eleştiriler oldu. Bu konuda adli merciler incelemelerini yapıyor. Bu durumların yönetimini yapmak, işi, projeyi, altyapıyı yapmak kadar önemlidir" dedi.

Gebze-Halkalı tren hattının Florya istasyonu taşınıyor!

MARMARAY kapsamında yenilenen Gebze-Halkalı banliyö tren hattı üzerinde bulunan Florya istasyonu, yaklaşık 800 metre doğusundaki yerleşim yerleri ve lüks lokantaların bulunduğu bölgeye doğru kaydırılıyor.

Eski banliyö hattı üzerindeki Florya istasyonunun yeri değişiyor!

Marmaray kapsamında yenilenecek olan eski banliyö tren hattı üzerindeki Florya istasyonu, lüks lokantalar bölgesine kaydırılıyor. Yeni istasyonun bulunduğu bölgede Haskral Hatay Sofrası,Kosova Restaurant ve Ziya Şark Lokantası bulunuyor.

1974 yılında Florya'da 12 bin metrekarelik saha park olacakmış!

1974 yılında, Florya Tren İstasyonu'ndan kamp kurma sahasına kadar olan 3 kilometrelik asfaltın iki yanında kalan yerler park haline getirilecekmiş. Böylece 12 bin metrekarelik saha yeşillik hale gelecekmiş.

Florya Tren İstasyonu’nun çevresindeki ağaçlar kesildi!

Hızlı Tren ve Marmaray projesi için Florya Tren İstasyonu’nu çevresindeki yüzlerce ağacın kesilmesi Florya sakinleri ve çevrecilerin tepkisini çekerek ağaç kesimi durdurmak için eylem yaptı.

Nouriel Roubini: Konut balonu son tren kazasının ağır çekimi gibi!

Nouriel Roubini: " 2008-2009 global finans krizine ve ardından gelen sert bir resesyona, konut piyasasındaki bir dizi balonun patlamasının neden olduğu yaygın kabul gören bir gerçektir"

Bilecik Yüksek Hızlı Tren inşaatında 1 mühendis ve 1 tekniker vefat etti!

Bilecik Yüksek Hızlı Tren inşaatında çalışan Jeoloji Yüksek Mühendisi Timuçin Kızılırmak ve İnşaat Teknikeri Erkan Maksut, çalışma esnasında geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat etti...

Avrupa Konakları Florya'da daireler kişiye özel hazırlanıyor!

Artaş İnşaat Avrupa Konakları Florya projesinde daireleri kişilerin isteklerine göre özel olarak hazırlıyor

Tren işletmeciğinde yeni dönem başlıyor!

Türkiye'nin 2012 yılı programına göre TCDD'nin tren işletmeciliğinde yeni bir dönem başlayacak. Buna göre demiryollarında TCDD tekeli ortadan kaldırılarak özel sektörün tren işletmesi sağlanacak

Koru Florya 17 soruda! 940 bin liradan başlayan fiyatlarla!

'Aile Rezidansı' olarak lanse edilen Koru Florya projesi Florya Atatürk Ormanları'na oldukça yakın bir konumda inşa ediliyor. Projede teslimler 2013 yılının sonunda inşa edilecek

Mekke-Medine hızlı tren hattının yapımı ve işletmesi için imzalar atıldı!

Mekke ve Medine kentleri arasındaki hızlı tren hattının inşaası ve işletilmesi ihalesini kazanan İspanyol konsorsiyomu, Suudi Arabistan hükümeti ile bugün anlaşmayı imzaladı

Avrupa Konakları Florya'da örnek daireler görücüye çıktı! 1 milyon 630 bin TL'den!

Avrupa Konutları'nın Florya'da inşa edilen son projesi Avrupa Konakları Florya da örnek daireler görücüye çıktı. Kişiye özel olarak hazırlanan dairelerde fiyatlar 1 milyon 630 bin liradan başlıyor

florya tren kazası Haberi

florya tren kazası

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme sürüşü sırasında Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kaza sonucunda ilk belirlemelere göre iki kişinin yaralandığı öğrenildi.

Halkalı-Sirkeci Banliyö hattı üzerinde deneme sürüşü yapan demir yolu aracı ile elektrik hattını döşeyen araç, Florya mevkisinde kaza yaptı. 

Kazada, trende sıkışan iki kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yapımı devam eden Halkalı-Sirkeci Banliyö hattının Florya mevkisinde iki iş aracı kaza yaptı. Olay sonucunda araçtan atlayan 2 işçi yaralandı.  

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, saat 09.30 sularında meydana gelen kazaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, demir yolu trafiğine kapalı, Kazlıçeşme-Halkalı şantiyesi demir yolu güzergahının Florya-Akvaryum kesiminde bir UNİMOG iş makinesi ile bir katener aracın, çalışma ve malzeme taşımak...