25 / 04 / 2024

Foçada ne zaman yangın çıktı

Foçada ne zaman yangın çıktı

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde Yeniköy yolu üzerinde başlayan, şiddetli rüzgarın etkisiyle yayılan yangına 7 helikopter, 3 uçak, çok sayıda arazözle müdahale edildi...

DKY Ada lansmanı ne zaman?

Kentsel dönüşüm projesi olan 'DKY Ada' projesi İstanbul Kartal'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki DKY Ada lansmanı ne zaman?

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

Toplam 19 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tiplerinin 2+1' den 3+1,5'e kadar farklılık gösteriyor. Peki DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap'ta 7 bin 390 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Peki TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuruları ne zaman?

Malatya Akçadağ TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap'ta satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede yer alan 73 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki Malatya Akçadağ TOKİ başvuruları ne zaman?

Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Malatya Akçadağ 2. Etap Konutları'nda toplam 115 ev satışa sunuluyor. Başvuruları tamamlanan Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Malatya başvuruları ne zaman bitiyor?

Malatya Akçadağ 2.Etap TOKİ başvuruları bugün başladı. Projede 2 oda 1 salon gibi daire seçenekleri yer alıyor. Peki TOKİ Malatya başvuruları ne zaman bitiyor?

Malatya Akçadağ TOKİ kura çekimi ne zaman?

Malatya Akçadağ TOKİ Evleri'nde toplam 115 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki Malatya Akçadağ TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Malatya başvuruları ne zaman başlayacak?

115 konutun kuralı satış yöntemi ile satışa sunulduğu Malatya Akçadağ 2.Etap Evleri'nde daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Malatya başvuruları ne zaman başlayacak?

Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri'nde 115 adet konut satışa sunuluyor.Peki Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Malatya TOKİ başvuruları ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri'nde 115 adet konut satışa sunuluyor. Peki Malatya TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ kurası ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Akçadağ Belediyesi işbirliği ile Malatya Akçadağ'da 308 konut kurayla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Malatya Akçadağ kurası ne zaman gerçekeleşecek?

Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim?

Ayazma Emlak Konutları projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Proje 1.340 ada 5 ve 36 no'lu parsellerde inşa ediliyor. Peki Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim?

Foçada ne zaman yangın çıktı Haberi

Foçada ne zaman yangın çıktı

Foça ilçesinde orman, makilik, otluk ve zirai alanda etkili olan ve akşam saatlerinde kontrol altına alınan yangında 15 hektar alanın zarar gördüğü bildirildi.


İzmir Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde Yeniköy yolu üzerinde başlayan, şiddetli rüzgarın etkisiyle yayılan yangına 7 helikopter, 3 uçak, çok sayıda arazözle müdahale edildi.


Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve çevre belediye ekiplerinin çalışmasıyla kontrol altına alındı ve bölgede soğutma çalışmaları başlatıldı. 


Yangında orman, makilik, otluk ve zirai alanı kapsayan yaklaşık 15 hektarlık bir bölgenin zarar gördüğü...