26 / 04 / 2024

Fodor’s Travel

Fodor’s Travel

Dünyanın saygın ve ödüllü gezi rehberi Fodor’s Travel, Pera Palace Hotel Jumeirah’ı, “Hollywood İhtişamını Yaşatan En İyi 10 Otel”inden biri olarak olarak seçti.

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de Ahmet Hatipoğlu tarafından kuruldu.

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.N.Abdulsalam Abdallah ve S.I.A.Kareem  Albaddawı ortaklığında kuruldu. 

Alduri Travel Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alduri Travel Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Salahiddin  Saklar ve Abdulhfız S.I.  Alagılı ortaklığında kuruldu. 

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

2015'te gezilecek yerler listesinde İstanbul ilk sırada!

İsveç'in popüler seyahat dergisi "Travel News''un hazırladığı ''2015 yılında gezilecek 25 yer'' listesinde birinci sıraya İstanbul yerleşti.

Pera Palace Hotel Jumeirah, Hollywood ödülü aldı!

Dünyanın saygın ve ödüllü gezi rehberi Fodor’s Travel, Pera Palace Hotel Jumeirah’ı, “Hollywood İhtişamını Yaşatan En İyi 10 Otel”inden biri olarak olarak seçti.

Bnood Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnood Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, S.Abdulla Baswaid Müdürlüğü'nde, Şişli Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı, Gaziemir'deki yeni fuar alanında yapılacak!

Gaziemir'deki yeni fuar alanın da düzenlenecek Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği'nin(TURSAB) yanı sıra İzmir Ticaret Odası destek verecek.

Travel Turkey Fuarı'nda yerli ve yabancı katılımcı sayısı 900'ü geçti!

Turizm sektörünün en önemli fuarı Travel Turkey, 900'den fazla yerli, yabancı katılımcı ve 30 ülkenin turizm profesyonelini İzmir'de buluşturdu. Partner ilin Adıyaman olduğu fuarda partner ülke İtalya vize kolaylığı sözü verdi.

Silivri Travel Turizm Acenteliği ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Travel Turizm Acenteliği ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi, Süreyya Silivrili tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Silivri, Yeni Mahalle, G. Ali İhsan Türkkan Caddesi'nde kuruldu.

Argos İn Cappadocia dünyanın en güzel 100 oteli listesinde!

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya'daki Argos İn Cappadocia Otel, Fodor's tarafından yayınlanan 'Dünyanın En Güzel 100 Oteli' listesinde yer alan Türkiye'deki tek otel oldu.

Beşiktaş Travel, düzenlenen imza töreniyle hayata geçirildi!

Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi Beşiktaş Travel’i basın toplantısında tanıttı. Taraftarlara indirimli seyahat hizmetleri sunmak amacıyla kurulan Beşiktaş Travel’in kulübe platform üzerinden yıllık 1 milyon TL gelir sağlayacağı belirtildi.

Sabre Travel Network, Türkiye’de yatırım yapacak!

Dünyanın önde gelen seyahat teknoloji ağlayıcılarından Sabre Travel Network, Türkiye pazarına girdi. Küresel pazarın yüzde 36’sını elinde bulunduran firma IATI ve Atlasjet ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Fodor’s Travel Haberi

Fodor’s Travel

25 yıllık bir geçmişi olan, dünyanın farklı noktalarında, 7500’ün üzerindeki rehberi olan Fodor’s Travel, tarihi geçmişi, doğunun ve batının tüm ihtişamını mimarisinden dekorasyonuna, ünlü misafirlerine kadar yansıtmış olan Pera Palace’ı, takipçilerine, 2015 yılı içinde mutlaka görülmesi gereken oteller arasında olduğunu duyurdu.


Fodor’s Travel’ın “Hollywood İhtişamını Yaşatan En İyi 10 Oteli” arasında gösterdiği Pera Palace Hotel Jumeirah’ı anlatırken, “1892 yılında Doğu Ekspresi ile Paris’ten İstanbul’a hizmet vermek için inşa edildiğini, o zamandan beri ünlü konuklarıyla da dikkat çektiğini, bu ünlüler arasında Jackie Kennedy Onassis, İngiltere Kralı VIII. Edward, Agatha Christie ve Greta Garbo‘nun da olduğunu belirtiyor.


Fodor’s Travel ayrıca, tarihinde asilzadelerden devlet başkanlarına ve film yıldızlarına kadar pek çok ünlünün kalmış olduğu Pera Palace için, Hollywood’un görkemli tarihine ışık tuttuğunu ifade ediyor....