29 / 03 / 2024

Folkart Bornova ne zaman teslim edilecek

Folkart Bornova ne zaman teslim edilecek

828 adet konuttan meydana gelen ve satış süreci devam eden Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki Folkart Bornova ne zaman teslim edilecek?

Folkart Bornova daire fiyatları ne kadar?

Folkart Life Bornova projesinde 828 adet konut yer alıyor. Folkart Life Bornova projesi İzmir’in Bornova ilçesinde inşa ediliyor. Peki Folkart Bornova daire fiyatları ne kadar?

Folkart Bornova teslim tarihi!

Folkart Bornova teslim tarihi 2017 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. İzmir Folkart Life Bornova‘da fiyat listesi kapsamında stüdyo dairelerin fiyatları 185 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!

Folkart, bugüne kadar yüzde 85’i satılan kendisine ait VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı, 400 milyon TL'lik yatırım ile yeni projesi için harekete geçti.

İzmir Folkart Vega ne zaman teslim?

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında  yer alıyor. Peki İzmir Folkart Vega ne zaman teslim edilecek?

Folkart Line ne zaman teslim?

Folkart Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Folkart Line projesi  12 blokta toplam 422 adet bağımsız birimden meydana geliyor. 

Folkart İncity Bornova ne zaman teslim?

Toplam 700 daire ve 42 dükkandan oluşan Folkart İncity Bornova projesi İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Peki Folkart İncity Bornova ne zaman teslim?

Folkart İncity ev fiyatları ne kadar?

Folkart Yapı imzası taşıyan Bornova Folkart İncity projesi 700 daire ve 42 dükkandan meydana geliyor. Peki Folkart İncity ev fiyatları ne kadar?

İncity Folkart Bornova daire fiyatları!

Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen Folkart İncity projesi Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor. İncity Folkart Bornova daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor...

Folkart Bornova İncity daire fiyatları!

Folkart İncity Evleri 17 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Toplamda 700 daireye yer verilen projede dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor...

Folkart İncity ne zaman teslim?

Folkart İncity projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje İzmir Bornova'da Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor...

Liva Home Folkart Evleri ne zaman teslim?

Yüzde 25 peşinat verilerek ev sahibi olunabilen Liva Home projesi, İzmir Uzundere'de Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı bulunuyor.

Folkart Bornova Bayraklı satış fiyatları!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Bornova projesi konut, ofis, ticaret ve kolej alanından meydana geliyor. İşte Folkart Bornova Bayraklı satış fiyatları!

Folkart Bornova Life Rezidans iletişim!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Folkart Bornova Life Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Folkart Bornova Rezidans nerede?

Folkart Bornova Rezidans Evleri İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova projesinde toplam 828 adet konut yer alıyor. Peki Folkart Bornova Rezidans nerede?

Folkart Bornova ne zaman teslim edilecek Haberi

Folkart Bornova ne zaman teslim edilecek

828 adet konuttan meydana gelen Folkart Life Bornova’da daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Folkart Bornova satılık ev fiyatları ; Stüdyo daire fiyatları 189 bin TL’den,1+1 daire fiyatları 270 bin TL’den,2+1 daire fiyatları 382 bin TL’den ,3+1 daire fiyatları 573 bin TL‘den,4+1 daire fiyatları 760 bin TL’den başlangıç gösteriyor.


Satışları devam eden İzmir  Folkart Life Bornova’da yüzde 25 peşinatta, kalan kısım 120 ay banka kredisi ile vadelendiriliyor. 


Folkart Bornova ne zaman teslim edilecek?

Folkart Life Bornova projesinin 2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


İzmir Folkart Life Bornova Evleri ‘de sosyal donatılar arasında kapalı otopark, yüzme havuzları, çocuk havuzu, cafe ve çarşı, açık ve kapalı süs havuzu,...