24 / 04 / 2024

folkart izmir satışları

folkart izmir satışları

Folkart, 9 Eylül'de TMSF'den tapusunu alıp inşaatına başladığı alanla ilgili seçtiği 3 mimari projeyi, önümüzdeki hafta İzmirliler'in tercihine sunmaya hazırlanıyor.

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

İzmir'de yabancıya konut satışları arttı mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre yabancılara yapılan konut satışları 2021 yılında önceki seneye oranla yüzde 43,5 yükseldi. Toplam konut satışları içinde yabancıların payı yüzde 3,9 olarak belirlendi. İzmir ise yabancıya konut satışında şehirler arasında 7. sıraya yerleşti.

İzmir'de konut satışları yüzde 69 yükseldi!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre; İzmir'de konut satışları geçen yıla oranla yüzde 69,1 oranında yükseldi.

İzmir'in konut satışlarında Buca ilk sırada!

TUİK  Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; İzmir'de 4 bin 659 konut satıldı. Konut satışlarında il genelinde en çok satış Buca'da gerçekleşti.

İzmir Narlıdere Metro Hattı konut satışlarını artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere metro hattı uzatma çalışmaları bölgedeki konut fiyatlarını şimdiden artırdı. Öyle ki bazı konut satışlarında yüzde 100 artış yaşandı. 

İzmir’de konut satışlarını artırmak için neler yapılmalı?

Egenin incisi İzmir’de sıfır ve ikinci el konut satışlarında sert düşüşler sürüyor. İzmir’deki inşaat firmaları konut satışlarındaki durgunluğa karşı yeni çözümler arıyor.

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul satışlarını nasıl etkileyecek?

Gayrimenkul PR şirketi, koronavirüsün İzmir'deki gayrimenkul satışlarını etkileyip etkilemeyeceğine dair değerlendirmelerde bulundu. Şirket, "İnşaat firmaları süreci hasar almadan atlatabilir" dedi...

Ankara’da konut satışları düştü, İzmir’de ise arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, TUİK 2019 Ekim ayı verilerini değerlendirdi. Verilere göre; Ankara’da konut satışları düştü, İzmir’de ise artış gösterdi.

İzmir’de konut satışları yüzde 42 oranında arttı!

İzmir'de konut satışları yüzde 42 oranında arttı. Buca, bin 313 konut satışı ile İzmir’de en çok konut satışının gerçekleştiği ilçe oldu… 

İzmir’de konut satışları yüzde 51.6 düştü!

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu İzmir'deki konut satışlarının düşüşünü değerlendirdi. Güleroğlu, konut satışlarıyla ilgili politikaların gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İzmir, konut satışlarında İstanbul'u 10'a katladı!

İzmir, en çok göç alan 3. şehir olmasına rağmen, son 5 yılda konut satışlarında yüzde 16 büyümeye ulaşarak, İstanbul ve Ankara’yı geride bıraktı...

Folkart Vega satışları ne zaman?

Mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılan Folkart Vega projesi dikey bloklardan meydana gelecek. Peki Folkart Vega satışları ne zaman başlayacak?

Dap İzmir projesinde çadır satışları başladı!

Dap Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir’de hayata geçiriyor.  450 milyon hasılat beklenen Dap İzmir projesinde çadırdan satışlar başladı. 

folkart izmir satışları Haberi

folkart izmir satışları


Basmane'de İzmir'in kalbindeki alan için TMSF'nin açtığı ihaleyi 80 milyon dolar bedelle kazanan Folkart, dünya çapında 6 mimarlık ofisi ile anlaşmıştı. Uzman kurulun Tabanlıoğlu, DDG ve Mad Architects'in projelerini seçtiğini belirten Sancak; "Üç proje arasından, İzmirliler hangisini tercih ettiğini belirleyecek." diye konuştu.


ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA


Folkart Yapı, Basmane Çukuru'ndaki projesi için inşaat faaliyetlerine başladı. Mesut Sancak, 6 mimarlık ofisi arasından, uzman kurulun Tabanlıoğlu, DDG ve Mad Archıtects'in projelerini seçtiğini açıkladı. Önümüzdeki hafta 3 mimari projenin görselleri, sosyal medya ve internet sitesi üzerinden, İzmirliler ile paylaşılacak. Pazarlama stratejisi gereği, İzmirliler'in tercihine göre seçilen projenin hangisi olduğu, 2017 yılında gerçekleştirilecek lansmanda açıklanacak.


'FOLKART İZMİR'


Mesut Sancak, projeye verilecek 'ad' konusunda da İzmirliler'den öneri beklediklerini vurguladı. Sancak, kendilerinin şimdilik projeyi "FOLKART İZMİR" olarak adlandırdıklarını, ama İzmirliler'in yeni...