17 / 04 / 2024

folkart yeni kampanya detayları

folkart yeni kampanya detayları

Folkart 2019 kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Firmanın yeni kampanyası 4 projede geçerli olacak.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 8 yeni kampanya müjdesi! Bu şehirlere tam 3 bin 97 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 8 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerle 3 bin 97 yeni konut inşa edilecek.

Ispartakule Modernyaka'da iki yeni kampanya! Teslimler 1 yıl sonra!

Ege Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçirilen Modernyaka projesinde iki yeni kampanya başladı. Teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanan projede 515 adet konuta yer veriliyor. 

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 797 konutluk 4 yeni kampanya müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanya için düğmeye bastı. Merakla beklenen projeler Samsun, Giresun, Kayseri ve Denizli'de yükselecek.

TOKİ'den 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin inşa edeceği o projeler...

Peugeot SUV 3008'de yeni kampanya! Yüzde 0,99 faiz ve takas desteği avantajıyla satışta! 

Yeni otomobil almak isteyenlere müjdeli haberi Peugeot verdi. Başlattığı yeni kampanyası ile Peugeot Suv 3008'de yüzde 0,99 faiz ve takas desteği sağlayacak. İşte kampanya hakkında merak edilen detaylar...

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Emekli vatandaşların dikkatine! ING Bank'tan yeni kampanya

ING Bank'tan emekli vatandaşları ilgilendiren bir haber geldi. ING Bank tarafından emekli vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya düzenlendi.

Garanti BBVA'dan yeni kampanya: Okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verilecek! İşte detaylar...

Garanti BBVA yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verileceği belirtildi. İşte detaylar...

QNB Finansbank'tan Yeni Kampanya: Faizsiz 10.000 TL Kredi Fırsatı!

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik son derece avantajlı bir kampanya başlattı! Banka, daha önce müşterisi olmayanlara özel olarak, 10.000 TL tutarında faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu fırsatla, acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Temmuz'a kadar hemen başvurun!

Türkiye Halk Bankası, müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yurt içinde market ve restoran sektöründe peşin olarak yapılacak 500 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 500 TL ve üzeri harcamaya 30 TL, toplamda 180 TL ParafPara verilecek.

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.

folkart yeni kampanya detayları Haberi

folkart yeni kampanya detayları

Kurulduğu 2006 yılından bu yana 4 milyar liralık yatırımla 3 bin 827 konutu sahiplerine teslim eden Folkart Yapı yeni yılda da yeni bir kampanyaya başladı.

Ege'nin incisi İzmir'e markalı konutlar inşa etmeye devam eden Folkart Yapı, 4 projesinde yılın fırsatını sunuyor.

48 ay, 0 faiz ve yüzde 25 peşinat imkanı sunulan 2019 kampanyası Folkart Yapı'nın; Folkart Vega, Folkart İncity, Folkart Line ve Folkart Time projelerinde geçerli.

Folkart İncity
Peşinde yüzde 15 iskont yüzde 25 peşin, 48 ay yüzde 0 faiz veya yüzde 10 peşin, 36 ay yüzde 0 faiz imkanı.

Folkart Time
Peşinde yüzde 15 iskonto, yüzde 25 peşin, 24 ay yüzde 0 faiz imkanı.

Folkart Line
Peşinde yüzde 15 iskonto yüzde 25 peşin, 48 ay yüzde 0 faiz veya yüzde 10 peşin, 36 ay...