25 / 04 / 2024

ford focus fiyat listesi 2022

ford focus fiyat listesi 2022

Araba alacakların en çok araştırdığı modeller arasında yer alan Ford Focus'un Haziran ayı fiyatları resmen belli oldu. İşte 9 Haziran 2022 Ford Focus fiyat listesi...

Ford’dan Fiesta modeline kasım ayı indirimi! İşte güncel Ford Fiesta fiyat listesi...

Ford, kasım ayı kapsamında ilk tüm modellerinin fiyat listelerini güncellemeye başlarken, ilk olarak Fiesta’nın yeni fiyatını paylaştı. Bu kapsamda, Ford Fiesta’nın 1.0 motorlu modeline 190 bin TL zam ve 1.5 motorlu modeline ise 60 bin 900 TL indirim yapıldı.

Herkes indirim yaparken onlar zam yaptı! Ford Focus’a 112 bin 700 TL zam geldi!

Ford, ekim ayı kapsamında modellerinin yeni fiyatlarını belirleyerek fiyat listelerini tek tek paylaştı. Revize edilen fiyat listelerine bakıldığında Focus modeline tamı tamına 112 bin 700 TL zam geldiği görüldü.

Zam değil indirim! Ford Focus’a tamı tamına 57 bin 300 TL indirim geldi! İşte yeni fiyatlar...

Hemen her ay paylaştığı fiyat listeleriyle tüm modellerine zam yapan Ford, bu ay Fiesta’ya olduğu gibi Focus modeline de indirim yaptı. Eylül ayı kapsamında Fiesta modeline 62 bin 600 TL indirim yapan Ford, Focus’a da 57 bin 300 TL indirim yaptığını duyurdu.

Ford Focus’a 2 bin 200 TL’lik mini zam geldi! İşte en uygun Ford Focus modelinin fiyatı...

Ford, ağustos ayının ilk günlerinde bünyesindeki modellerin fiyat listesini güncellediğini ve bu kapsamda, Focus modeline 2 bin 200 TL zam yaptığını açıkladı. Ford’un Focus modeline gelen mini zammın ardından Focus’un yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

Ford Focus’a iki haftada çifte zam! Focus’un yeni fiyatını görenler resmen çılgına döndü!

Ford; nisan, mayıs ve haziran aylarında olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyatlarını güncellemiş ve bu kapsamda, Focus modeline zam yaptığını duyurmuştu. Ancak yapılan yeni açıklamayla beraber Focus’a yeni bir zam daha yapıldığı öğrenildi.

Ford’un efsanevi aracı Focus’a dev zam geldi! Focus’un yeni fiyatı belli oldu!

Ford’un en çok sevilen modellerinden Focus’a temmuz ayı kapsamında dev zam geldiği öğrenildi. Ford, temmuz ayı kapsamında Focus’un yeni fiyat listesini yayımladı.

Ford Focus’un merakla beklenen fiyat listesi belli oldu! Ford Focus’a tam 97 bin TL zam geldi!

Ford, güncel fiyat bilgilerini resmi internet sitesinden paylaştı. Yeni fiyat listesine bakıldığı zaman Focus modeline tam 97bin TL zam geldiği görüldü.

Ergonomik tasarımlı Ford Kuga'ya 50 000 TL zam! Mayıs ayında fiyatı ne kadar oldu?

Performans olarak Ford Kuga, güçlü motor seçenekleri sunar ve en yüksek motor gücü 225 beygirdir. Bu da yüksek performans beklentisi olan sürücüler için ideal bir araçtır. Peki 06 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Performans arayanlar Ford Focus'a yöneliyor! Rekabeti sevenler Focus'un Mayıs fiyatları haberimizde 

Ford Focus'un en belirgin özelliği, sürüş keyfi ve dinamizmi ile öne çıkmasıdır. Focus, sürüş keyfi ve performans açısından diğer C segmenti araçlara göre daha iyi bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Ford Transit Van Nisan zammı merak ediliyor! İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford Transit Van, geniş yükleme kapasitesi sunar ve farklı boyutlarda ve şekillerdeki yükleri taşımak için uygun alan sağlar. Ayrıca, Van'ın yüksek tavan seçeneği sayesinde, yüksek nesneleri de taşıyabilirsiniz. 14 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford Ranger (Wildtrak-Stormtrak) serisi Nisan zammı ne kadar oldu? İşte 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford Ranger (Womftrak-Stormtrak) serisi Nisan ayında da fiyatı merak edilen araçlar arasında. Yapısı,gücü ve görüntüsüyle zor şartlara rahatlıkla uyum sağlayan Ranger serisi için detaylar haberimizde. Peki 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

Aile arabası arıyorsanız Ford Focus'u arıyorsunuz demektir! Nisan zammı ne kadar oldu?

Ford Focus 2023 model yılının çok çeşitli sürücülerin ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamıştır. Ford Focus, üç motor ve vites kutusu seçeneğiyle sunulur: EcoBoost Benzinli Araç, Ecoboost Hafif Hibrit Elektrikli Araç ve Ecoblue Dizel Araçtır. 05 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford Ecosport'a Nisan ayında zam geldi mi? İşte 04 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford, birkaç kullanışlı numarayla kompakt da olsa kullanışlı bir seyahat arkadaşı olduğunu kanıtladı. Rogue Sport'tan daha az el bagajı taşıyordu ve Honda HR-V ancak diğer benzer rakiplerinden daha yüksek kapasiteye sahip. Peki Ford Ecosport 04 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

ford focus fiyat listesi 2022 Haberi

ford focus fiyat listesi 2022

Otomobil devi Ford'un en sevilen modelleri arasında yer alan Focus, 2022 yılında da kendinden çok söz ettireceğe benziyor.

Haziran ayı fiyat listesi açıklanan Ford Focus, yakıt verimliği, sürüş deneyimi ve yeni tasarımıyla da dikkat çekiyor. 

Peki Ford Focus fiyatları ne kadar? İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Haziran 2022...
 

Göz kamaştıran Ford Focus, sürücü destek teknolojisi ile görücüye çıktı. Tasarımı ile dikkat çeken yeni Ford Focus, alıcılarına havalı ve etkileyici bir haz yaşatıyor.
 
Ford Focus 100 km'de ne kadar yakar?

Yakıt deposu hacmi 53 litre olan Ford Focus, fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 5.1 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 3.7 lt/100km ve ortalama olarak da 4.2 lt/100km yakıt tüketiyor.

Ford Focus fiyat listesi 9...