20 / 04 / 2024

ford puma

ford puma

ABD merkezli otomobil devi Ford, farklı araç modellerini ülkemizde satışa çıkarıyor. Otomobil çeşitliliği ile farklı beğenilere hitap eden şirketin, Ford Puma modelinde fiyat artışı yaşandı. Ford Puma 2022 fiyat listesi.

Ford Puma'da inanılmaz kampanya! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Ford, Puma modeli için fiyat indirimine gitti. Markanın başlattığı kampanya ile otomobilin fiyatında dikkat çeken bir düşüş görüldü. Peki Ford Puma kaç TL oldu? İşte Ford Puma fiyat listesi...

Ford Otosan Craiova fabrikasının devrini gerçekleştirdi! Puma dahil 4 modeli üretecek

Ford Otosan ile Ford Avrupa arasında, Romanya'daki Craiova fabrikasının devrine ilişkin anlaşma tamamlandı. Ford'un Craiova'daki araç üretim ve motor üretim tesislerinin sahipliği Ford Otosan'a geçti.

Ford'tan dev kampanya! Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatı!

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olmak isteyenler için dev kampanya başladı. Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Ford, Puma’ya yine indirim yaptı! 89 bin 300 TL indirim geldi!

Ekim ayına özel fiyatlarını güncelleyen Ford, Puma modeline indirim yaptı. 89 bin 300 TL’lik indirimin geldiğini duyuran Ford, Puma’nın güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Ford’tan yağmur gibi indirim! Puma’ya tamı tamına 182 bin TL indirim geldi!

Dünyanın en köklü ve en büyük otomobil üreticilerinden Ford, Türkiye’de oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan Puma modeline tam 182 bin TL indirim yaptı. Gelen indirim haberinin ardından Puma’nın yeni fiyatı merak konusu oldu.

Ford Puma almak isteyenlere müjde! Ford, Puma modeline zam yapmadı!

Ford, ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Puma modeline zam yapmayan Ford, Puma modeline sahip olmak isteyenlere güzel haberi verdi.

Ford Puma’ya bir ayda iki zam birden! Puma’nın yeni fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Ford Puma modeline bir ayda peş peşe iki zam birden geldi. Ford, Puma modeline temmuz ayı kapsamında önce 221 bin 300 TL ve daha sonra ise 1.300 TL zam yaptı.

Ford Puma’ya tarihi zam geldi! Puma’nın fiyatı tamı tamına 221 bin 300 TL zamlandı!

Her ay tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyerek resmi internet sitesinden yayımlayan Puma, temmuz ayı doğrultusunda da yine modellerinin fiyatlarını güncelledi. Güncellenen fiyat listesine bakıldığında Puma modeline tamı tamına 221 bin 300 TL zam yapıldığı görüldü.

Ford Puma’ya bu ay tam 85 bin TL zam geldi! Ford Puma’nın yeni fiyatı herkesi şoke etti!

Türkiye’de her yıl en çok tercih edilen markalardan biri olan Ford, haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Bu kapsamda, Puma’ya 85 bin TL zam geldiği görüldü. Ford Puma almak isteyenler Puma’nın yeni fiyatını araştırıyor.

Pratik, ekonomik ve teknolojik Ford Puma bayilerde! yüksek bir yakıt verimliliği sunan Puma'nın fiyat listesi nedir?

Ford Puma'nın yakıt ekonomisi de oldukça etkileyicidir. Aracın 1.0 litrelik üç silindirli EcoBoost motoru, düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon değerleri sunar, böylece daha çevre dostu bir seçim olmasını sağlar

Kör nokta bilgi sistemi ile Ford Puma bayilerde! Nisan ayında zam geldi mi?

Yeni Ford Puma, çarpıcı dış tasarımı, sınıfının en iyisi tavizsiz yükleme alanını ve sofistike yarı hibrit aktarma organı teknolojisini birleştiren, SUV'den ilham alan kompakt bir crossover. Peki Nisan ayında zam geldi mi?

Ford Puma Mart fiyatları ne kadar oldu? İşte Ford Puma 08 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Puma'nın en büyük özelliği, pratik ve sportif bir tasarıma sahip olmasıdır. Araç, modern bir dış tasarıma sahip olup, sportif bir duruşa ve aerodinamik hatlara sahiptir.  İşte Ford Puma 08 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Puma Şubat fiyatları ne kadar oldu? İşte Ford Puma 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarlanma amacı tamamen sürüş keyfi üzerine olan Ford Puma ve fiyatı her zamanki gibi merak konusu oldu. İşte Ford Puma 10 Şubat 2023 fiyat listesi

 Ford Puma'da Yüzde 2 kampanya imkanını kaçırmayın! 12 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Puma araçlarda, satış ve satış sonrası kampanyalarında faydalanmak isterseniz haberimizi okuyun. Binek modellerde Yüzde 4 takas imkanını da kaçırmayın.   Peki Ford Puma fiyatı ne kadar?

Ford'dan 2023 Ocak ayına özel harika kampanya! 0 km fırsatını kaçırmayın... 5 Ocak fiyat listesi

Ford'dan bu aya özel Binek araçlarda peşin alımlarda indirimi desteği, Ford yetkili satıcılarından satın alınacak 0 km, Fiesta, Puma, Ecosport ve Focus model binek araç alımlarında geçerli.tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek %2 peşin alım indirimi desteği sağlanacaktır. Peki Ford Fiesta 0 km f

ford puma Haberi

ford puma

Ford Puma 1.0L Eco Boost motor seçenekleriyle satın alınabilmektedir. 95 PS güç ve 170 Nm tork üreten 1.0L Eco Boost, 125 PS güç ve 200 Nm tork yaratan 1.0L EcoBoost ve 155 PS güç ve 240 Nm tork yaratan 1.0L Eco Boost Mild Hybrid (hafif hibrit) motor modelleri bulunmaktadır.

Ford Puma 1.0L Eco Boost 95 PS ve Ford Puma Mild Hybrid'te 6 ileri manuel, diğer seçeneklerde ise 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman yer almaktadır.

95 PS'lik motora sahip olan Ford Puma şehir içi 5.4 litre, şehir dışı 4.0 litre, ortalama 4.5 litre,

125 PS'lik motora sahip olan Ford Puma şehir içi 5.8 litre, şehir dışı 4.3 litre, ortalama 4.9 litre,

155 PS'lik motora sahip olan Mild Hybrid Ford Puma şehir içi 5.1...