19 / 04 / 2024

Ford Türkiye Arge merkezi

Ford Türkiye Arge merkezi

Ford Otosan, Türkiye’nin 68 Milyon TL yatırımla en büyük Ar-Ge Merkezi'ni Sancaktepe'de açtı. Törene Bakan Fikri Işık ve Koç Holding yöneticileri de katıldı.

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford'un Avrupa'daki ticari araç üssü olan Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier'i kombi ve van gövde seçenekleriyle Türkiye’de pazara sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Otomobil satışları ekim ayında yüzde 17 arttı! İşte Türkiye'de en çok satılan otomobil markaları...

Türkiye'de en çok satılan otomobil markaları belli oldu. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında ekimde en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırasıyla Fiat, Ford ve Renault oldu. Peki ekimde kaç adet otomobil satışı yapıldı? İşte detaylar...

Türkiye'de en çok satan otomobil markaları belli oldu! İşte o liste

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında geçen ay en fazla satışı gerçekleştirilen markalar sırasıyla Fiat, Ford ve Renault olarak kaydedildi. Geçen ay 49 Porsche, 44 Maserati, 33 Lexus, 13 Jaguar, 3 Aston Martin ve 1 Ferrari satışı yapıldı.

Ford'dan Türkiye'ye özel kampanya! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Ford'dan Türkiye'ye özel bir kampanya geldi. Buna göre Trend X'in fiytlarında indirim var. İşte güncel fiyat listesi. 

Türkiye'de en çok satan otomobiller belli oldu

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında geçen ay en fazla satışı gerçekleştirilen markalar sırasıyla Fiat, Volkswagen ve Ford olurken, otomobil satışlarında Fiat, Volkswagen ve Renault ilk sıralarda yer aldı.

Ford Türkiye’de otomotiv sektöründe bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

Ford Türkiye “geleceği bugünden yaşa” söylemi kapsamında otomotiv sektöründe bir ilke imza atarak, Ford Dijital Stüdyo’yu sanal evrene taşıyor. Stüdyo Ford araçların performanslarını deneyimleme imkanı da sunacak.

Ford Focus Hibrit Türkiye yollarında! Akıllı ve sürdürülebilir şehirlerin aracı! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford Focus Hibrit Türkiye yollarında. Peki Yeni Ford Focus fiyatları kaç lira? Yeni Ford Focus Hibrit ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yeni Ford Fiesta Türkiye'de satışta! Ford Fiesta fiyatları kaç lira? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yeni Ford Fiesta Türkiye'de satışa sunuldu ve Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. Yeni Ford Fiesta kaç lira? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin ilk dört ayında bu modellerde yüzde 34 rakam arttı!

Türkiye'de üretilen Ford, Renault, Fiat ve Toyota marka araçların binek sedan ve ticari modellerinde ihracat yüzde 34 arttı. Türkiye, Ocak-Nisan döneminde 545 mlyon dolarlık satş gerçekleştirdi.

Ford'dan kritik Türkiye kararı!

Ford, otomotiv sektörünün elektriğe evrilmesiyle beraber Türkiye’de batarya fabrikası kurma kararı aldığını açıkladı. Fabrikada Türkiye'de üretimi gerçekleştirilen ticari araçlar için batarya üretimi yapılacak.

Ford Türkiye'deki en büyük Ar-Ge merkezini açtı!

Ford Otosan, Türkiye’nin 68 Milyon TL yatırımla en büyük Ar-Ge Merkezi'ni Sancaktepe'de açtı. Törene Bakan Fikri Işık ve Koç Holding yöneticileri de katıldı.

Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı!

Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı. 2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı.

Türkiye'nin en büyük şirketi kim oldu?

İSO 500 açıklandı. Buna göre Türkiye'nin en büyük şirketi 39.7 milyar lira ciro ile Tüpraş oldu. Tüpraş'ı Ford Otosan, Elektrik Üretim A.Ş, Oyak Renault ve Arçelik izledi.

Ford Türkiye Arge merkezi Haberi

Ford Türkiye Arge merkezi

Cirosunun yaklaşık yüzde 3’ünü Ar-Ge faaliyetlerine ayıran Ford Otosan; Türkiye’nin tek yerleşkedeki en büyük Ar-Ge merkezi olan Sancaktepe Ar-Ge Merkezi’ni törenle hizmete açtı. Açılış törenine, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın yanısıra Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, Ford Avrupa Operasyonlar Başkanı Barb Samardzich, Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Ford Otosan Genel Müdür Başyardımcısı Will Periam ve Ford Otosan çalışanları katıldı.


Ali Koç, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla düzenlenen Ford Otosan Sancaktepe Ar-Ge Merkezi açılışında, Ford Otosan'ın 68 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği merkezin Türkiye için...