25 / 04 / 2024

Foresta Balat

Foresta Balat

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group tarafından 2013 yılı Eylül ayında temeli atılarak inşaatına başlanan ve 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Foresta Balat Evleri'nde yaşam başlıyor.

Foresta Balat'ta yaşam başlıyor!

Balat'ın simge projeleri arasında yer alan Foresta Balat, 16 ayda tamamlandı. Yüzde 70'i yeşile ayrılmış sosyal alanları kapsayan proje, Bursa'nın en beğenilen projelerinin başında geliyor.

Alpiş Group Balat'ta yeni projeye başlayacak!

Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Karaalp; Foresta Balat projesinde sınırlı sayıda kalan yaşam alanının satışından sonra yine Balat 'ta yeni bir projenin startını vereceğiz, dedi.

Foresta Balat, 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilen ilk üç konut projesi arasına girdi!

Hem lokasyon hem de farklı özellikleriyle beğeni toplayan konut projesi Foresta Balat, Balat mahallesinin prestijli yaşam alanı olacak. Projenin görücüye çıkan örnek blok ve daireleri kıskandırıyor.

Foresta Balat'ta yaşam başlıyor!

Foresta Balat yaşam başlıyor Housing Research verilerine göre 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilenleri arasında yer alan konut projesi Foresta Balat, Aralık 2014'te sakinlerini ağırlamaya başlayacak.

Balat Ayakapı Hamamı 3 milyon avroya satışa çıkarıldı!

Mimari açıdan sanat eseri olan ve Mimar Sinan tarafından yapılan İstanbul Balat’taki Ayakapı Hamamı 3 milyon avroya satışa çıkarıldı

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Central Balat Bursa’nın en yüksek binası olacak!

Balat'ta 40 yıllık Taşyakan tecrübesiyle yükselen Central Balat, bir arada sunduğu iş, alışveriş ve yaşam alanı konseptleriyle Bursa'nın yeni simgesi olmaya geliyor.

Bursa Central Balat projesi görücüye çıktı!

Bursa’nın en yüksek yapısı olma unvanına sahip Central Balat görücüye çıktı. Teslimleri 2019'un sonunda başlayacak olan projenin yüzde 40'ı satıldı..

Bursa Central Balat'ın lansmanı bugün!

Taşyakan Yapı A.Ş. tarafından Bursa'da inşa edilecek Central Balat projesi tanıtılacak. projenin lansmanı saat 18.00'da gerçekleşecek.

Bursa Balat Yolu hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Yakın Çevre Yolu’nu Bursa-Mudanya karayoluna bağlayan Balat Yolu açıldı

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Tarihi Balat Hamamı satışa çıktı!

İstanbul Balat’ta yapımı 1490’lı yıllara dayanan tarihi hamam sahibinden.com’da satışa çıkarıldı. Balat’ta Ferruh Kethuda Camii ve Tarihi Surp Hiresdagabet Ermeni Kilisesi ile komşu olan ve yapıldığı döneme dair tüm özellikleri içinde barındıran tarihi hamama istenen bedel ise 3 milyon TL.

Mustafa Bozbey: Balat’a merkez park projesi uygulayacağız!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin gelişen mahallesi Balat’ta yapılan çalışmalarla ilgili Balat Mahalle Komitesi Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Bozbey, Balat’a yapacakları merkez park ile bölgenin sosyalleşeceğini belirtti.

Central Balat projesine ne olacak?

Nilüferde, Çevre Otoyolu'nun Mudanya Karayoluyla birleştiği kavşakta'Central Balat'adıyla yapılmak istenen kule konut projesi, en yüksek yapı unvanı alacak.

Bursa Hasköy-Balat Köprüsü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Bursa-Mudanya karayolu yükünü azaltmayı hedefleyen Hasköy-Balat Köprüsü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Balat Hasköy Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Bursa – Mudanya karayolunun yüklerini azaltmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi tarafından Hasköy – Balat arasına yapılan yeni köprünün bir ay içinde tamamlanması hedefleniyor.

Bursa Balat'ın yol düğümü çözüldü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni yol düzenlemesi ile Balat’a giriş sorunu çözüme kavuşurken, kavşağa yapılacak ilave luplarla Balat’tan Mudanya istikametine gidiş sorunu kısa sürede ortadan kalkacak.

Foresta Balat Haberi

Foresta Balat

Son dönemde kentin en seçkin konut projelerine evsahipliği yapan, orman kenarındaki Balat'ta yükselen Foresta Balat, panoramik manzarası ve istanbulAnkara - İzmir çevre yollarına birkaç dakikalık mesafesiyle Bursa'nın konut projelerindeki referanslarından biri olacak. 

Bursa'nın ödüllü mimari eserlerinde imzası bulunan Mimar Hasan Sözüneri tarafından tasarlanan proje, sosyal donatı alanlarının zenginliğiyle emsalleri arasında öne çıkacak. 


72 DAİRE BULUNUYOR

İlk kısımda 72 dairenin bulunduğu Foresta Balat Evleri'nde geçen yıl aralık ayından itibaren konut sahiplerine tapularının verilmeye başlandığını belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Her türlü ayrıntının titizlikle düşünüldüğü eşsiz bir yaşam merkezi olan Foresta Balat'ta ezberleri bozduk ve pek çok ilki gerçekleştirdik. Farklı olacağız demiştik, bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


EN KÜÇÜĞÜ 290 METREKARE

Mimari projesini Hasan Sözüneri'nin çizdiği ve 290 ile 580 metrekare arasında değişen...