25 / 04 / 2024

form şirketler gurubu yeşil binalar zirvesi

form şirketler gurubu yeşil binalar zirvesi

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği'nin bu yıl ikinci kez düzenlediği Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesinde stand ile yer alan Form Şirketler Grubu, gerçekleştirdiği yeşil bina uygulamalarıyla katılımcılardan yoğun ilgi gördü...

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

Banu Evleri Ispartakule 1’in yeni etabının temeli atıldı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri Ispartakule 1 projesinin ikinci etabının temeli atılarak yapımına başlandı. Hasanoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, "Sektörümüzün canlandığı bu dönemde yeni projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi...

Ali Ağaoğlu'ndan ucuz konut formülü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gerçekleştirdiği basın toplantısında ucuz konutun formülünü açıkladı.

Nadir Avcan 14. Şubesi'nin temelini attı!

Nadir Avcan Şirketler Gurubu, Konya Afyon Yolu üzerinde 14. akaryakıt istasyonun temelini attı. Firma kaliteyi ve en iyi hizmet anlayışını ön planda tutuyor.

Ali Ağaoğlu hafta sonunu Boğaz’da gezerek geçirdi!

Ağaoğlu şirketler gurubu başkanı Ali Ağaoğlu, önceki gün Bebek’te sıkışan trafikte görüntülendi. Çapkınlığı ile bilinen iş damının aracında yalnız başına olduğu görenleri şaşırttı.

Ömür Güneş Karakaya, Emin Şirketler Gurubu Halkla İlişkiler Yöneticisi oldu!

Bünyesinde Eminevim, Eminotomotiv, Eminenerji, Emininşaat Emintarım gibi şirketleri bulunduran Emin Şirketler Grubu’nda Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğine Ömür Güneş Karakaya atandı.

Begüm Yatçılık Küba'da ofis açtı!

Doğulu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Doğulu geçen hafta sonu Kübalı ortakları ile Swiss Otel'de toplantıda idi. Geçen sene dünyanın en iyi 10 yat acentasından biri seçilen Begüm Yatçılık Küba'ya yatırım yaptı.

Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi'ni inceledi!

Ağaoğlu Şirketler gurubu geçtiğimiz günlerde Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti. Dubai Finans Merkezi yöneticileri Ağaoğlu'na yaptıkları sunumda finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları anlattı.

Yalıtım firması Firestone ve Canpa güçlerini birleştirdi!

Dünyaca ünlü yalıtım firması Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörlüğü’nü Türkiye’de “prestijli projelerin yalıtımcısı” olarak bilinen Canpa Şirketler Gurubu üstlendi.

Aytemiz Akaryakıt, Total Türkiye'ye talip oldu!

Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş tarafından Total Oil Türkiye A.Ş'nin tamamının satın alınması için bağlayıcı teklif verildi. Doğan Şirketler Gurubu teklifi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Ağaoğlu'ndan Taşova Hentbol'a maddi destek!

Amasya'nın Taşova ilçesindeki Umutlu HES inşaatını yapan Ağaoğlu Şirketler Gurubu, Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Taşova Hentbol Spor kulübüne maddi destek sağladı. Taşova Hentbol Spor, 51 tane küçük şehrin Süper ligdeki tek temsilcisi.

Daniel Ellis, ısı pompasında dünyanın en prestijli ödülünü aldı!

Form Şirketler Grubu’nun 20 yıldır Türkiye temsilciliğini yaptığı Climate Master firmasının Başkanı Daniel Ellis, Isı Pompası sektörünün en prestijli ödülü olan “The Ritter von Rittinger” ödülüne layık görüldü.

form şirketler gurubu yeşil binalar zirvesi Haberi

form şirketler gurubu yeşil binalar zirvesi

18-19 Şubat  2013'de Swissotel'de gerçekleşen " 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi" nde stand yer alan FORM,  TerraCity AVM, Meydan M1 AVM, Rixos Sungate Otel gibi alanında en büyük ve özel toprak ve su kaynaklı ısı pompası uygulamaları ve Migros Alaçatı Mağazası, Perfetti Sakız Fabrikası, Arçelik Çayırova Fabrikası, Toyota Adapazarı Fabrikası fotovoltaik uygulamalarıyla katılımcılardan yoğun ilgi gördü.  


Zirvenin ikinci günü olan 19 Şubat Salı günü oturum başkanlığını İMSAD Başkanı Hüseyin Bilmaç'ın yaptığı " Yeşil Binalarda Malzeme" konulu oturuma konuşmacı olarak katılan Form Şirketler Grubu Başkanı Tunç Korun, yeşil binalarda fotovoltaik ve ısı pompası uygulamaları konulu bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda  Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nın 2008 yılında çıkardığı “Binalarda Enerji Performansı “yönetmeliği madde 22'ye de değinen Tunç Korun, 20 bin m² üstünde...